Välj inredning till din bil

Välj inredning till din bil

Varför uppfinna hjulet på nytt? Välj ett av våra fördefinierade kit som passar din bil perfekt.

 

Nyheter

NYHETER

Följ oss på:

                              

Vårt erbjudande

Modul-System är världens ledande leverantör av modulära inredningslösningar för service- och budbilar. Vi levererar helhetslösningar och hjälper allt från enmansföretag till stora flottor. Oavsett hur stor eller liten din verksamhet är har vi alltid samma mål - att få ditt arbetsfordon att fungera smartare. Med nära 50 års erfarenhet från inredningsbranschen i bagaget erbjuder vi kompletta påbyggnadslösningar som innehåller allt från golv och beklädnad till inredning, elsystem och dekor. Vårt erfarna tekniska team säkerställer att du får ditt fordon precis som du vill ha det.

Snabba leveranser. Tack vare ett välfyllt centrallager och flera nationella lager kan vi erbjuda en av branschens snabbaste leveranstider.

Total koordination. Vi tar ansvar för hela påbyggnaden, inklusive den dagliga koordineringen, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Skräddarsytt som standard. Med standardprodukter skräddarsyr vi en lösning som passar din flotta och dina behov perfekt.

Lättvikt. Våra lättviktslösningar bidrar till ökad lastkapacitet alternativt minskade bränslekostnader och reducerade CO2-nivåer.

Premiumkvalitet. Våra produkter genomgår tester där hela produktlivscykeln simuleras, vilket innebär att vi med självförtroende kan erbjuda 5 års garanti.

Ingen borrning nödvändig. Detta eliminerar risken för rost och skyddar på så vis fordonets restvärde.

Se Modul-System på en större karta.

Ett service center nära dig

Vi har ett etablerat och brett nätverk av Service Center över hela världen. Hitta ditt närmaste Modul-System Service Center på kartan. Om du inte kan hitta ett Service Center i din närhet, kontakta oss så hjälper vi dig. 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du boka ett möte med någon av våra säljare?
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!