Levererar nyckelfärdiga lösningar

 

Som kund hos Modul-System kan du känna att du har gjort ett tryggt val. Vi har över 40 års erfarenhet från branschen och har arbetat med vårt säkerhetsprogram i många år. I samråd med kund tar vi fram förslag på en komplett påbyggnad och levererar sedan en nyckelfärdig lösning.

FLEET MANAGEMENT - Tar ansvar för hela påbyggnaden


Total koordination. Vi tar ansvar för hela påbyggnaden, inklusive den dagliga koordineringen, vilket ger dig möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet.

Fokus på TCO. Vårt mål är att sänka den totala ägandekostnaden för våra kunders bilflottor. Det som framför allt gör det möjligt är produkter med låg vikt och hög kvalitet. Den låga vikten innebär att mer verktyg och material kan lastas i bilen, vilket i sin tur leder till fler debiterbara arbetstimmar. Den höga kvaliteten gör att våra lösningar tål långa leasingavtal och även kan flyttas över till nästa bil om så önskas.

Du kan lita på oss. Vi betraktar oss själva som problemlösare och gör vad vi kan för att förenkla för våra kunder. Våra lösningar kan exempelvis innefatta påbyggnad på plats hos kund, leverans av färdiga bilar till flera olika platser eller utveckling av specialprodukter för att lösa specifika behov.

Kundstyrd produktutveckling


Fokus på innovation. Våra centrala och lokala utvecklingsteam har många års erfarenhet och arbetar ständigt med att designa nya, innovativa produkter. Vi har också ett nära samarbete med specialister inom olika områden för att kunna garantera högsta kvalitet och säkerhet. Våra produkter är godkända enligt den europeiska TÜV-standarden och kvaliteten säkerställs med hjälp av ISO 9001.
 
Lyssnar på våra kunder
. För varje utvecklingsprojekt vi driver genomförs, i samarbete med kunder och användare, övningar som ligger till grund för de nya produkter och innovationer som skapas. På så vis får vi direkt feedback från de som använder våra produkter varje dag.
 
Digital intelligens. Vi använder oss av en uppsjö digitala hjälpmedel i vårt arbete. Det handlar om allt ifrån krocksimuleringar inför fysiska krocktester till visualiseringsverktyg för inredning i bil. 

Snabba och flexibla leveranser


Skräddarsytt som standard.
Vi erbjuder modulära inredningslösningar som, med hjälp av standardprodukter, kan skräddarsys för att passa din flotta och dina behov perfekt. Våra nyckelfärdiga lösningar innehåller även golv- och väggbeklädnad, elsystem, belysning, tillbehör m.m.

Snabba leveranser. Tack vare ett välfyllt centrallager och flera nationella lager kan vi erbjuda en av branschens snabbaste leveranstider.

Flexibla leveranser. Vi erbjuder flexibla leveransmöjligheter som innefattar allt från produkter till fordonslogistik. Vi har också över 300 Service Centers världen över som kan genomföra allt från enkla installationer till komplexa påbyggnader.

Alltid nära till hands


På en plats nära dig. Oavsett var du befinner dig så har du inte långt till ett Modul-System Service Center. Vi har över 300 partners i 50 länder som kan hjälpa dig med allt ifrån installation av en inredningsmodul till en komplett påbyggnad.

Fokus på kundnöjdhet.
Vi genomför regelbundet kundundersökningar för att säkerställa att du som kund är nöjd med den service vi erbjuder. Den feedback vi får används även i vårt arbete med ständiga förbättringar.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du boka ett möte med någon av våra säljare?
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Eller klicka här för att se om din fråga redan har besvarats:

Gå till Frågor & Svar

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera