Modul-System söker en projektanställd CAD-konstruktör till Mölndal

 Modul-System söker en projektanställd CAD-konstruktör till Mölndal

-

Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa med dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Belgien, Nederländerna, Frankrike, Polen, Storbritannien och Tyskland samt försäljning i ytterligare ett antal länder inom och utanför Europa. Koncernen har ca 350 anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Mölndal) och produktionsanläggningen finns i Mullsjö. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är börsnoterat. (läs mer på www.modul-system.com eller www.lifco.se).

Till vår Produktutvecklingsorganisation söker vi en projektanställd CAD-konstruktör för ett uppdrag på 6 till 12 månader.

Uppdraget
Du skall tillsammans med produktchefen se till att vårt sortiment är uppdaterat mot de senaste bilmodellerna på marknaden. För nya modeller eller vid nya kundbehov så skall du ta fram underlag till vår fabrik och till våra monteringsverkstäder. En stor del av tjänsten består av arbete i CAD.

Arbetsuppgifterna består framförallt av:

  • Skanna fordon med GOM 3d skanner
  • Skapa ytor från det skannande materialet i Geomagic mjukvara
  • Skapa underlag i SolidWorks till vår fräsmaskin
  • Ta fram kundunika lösningar på befintlig produktplattform i SolidWorks

Erfarenhet
Vi söker dig med något års erfarenhet med CAD arbete, gärna SolidWorks. Du har också en god datorvana och använder Office-paketet utan problem.

Utbildning
Du har utbildning inom teknik så som högskoleingenjör eller motsvarande.

Personliga egenskaper
Vi vill ha dig som är noggrann, lättlärd och en lagspelare. Du gillar att jobba i ett team med kundfokus och högt tempo.

Språk
Du har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på så väl svenska som engelska.

Placeringsort är Mölndal.

Kontaktperson
Anders Carlsson, E-mail: anders.carlsson@modul-system.com, tel: 0705 468670

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera