Modul-System söker en person ansvarig för Miljö & Kvalitet samt effektivitet i installationsverkstäder

Modul-System söker en person ansvarig för Miljö & Kvalitet samt effektivitet i installationsverkstäder

-

Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa med dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Belgien, Nederländerna, Frankrike, Polen, Storbritannien och Tyskland samt försäljning i ytterligare ett antal länder inom och utanför Europa. Koncernen har ca 350 anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Mölndal) och produktionsanläggningen finns i Mullsjö. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är börsnoterat. (läs mer på www.modul-system.com eller www.lifco.se).

Vi söker nu en person ansvarig för:

Miljö & kvalitet samt effektiviteten i våra installationsverkstäder

 • Utveckla och driva kvalitets-, miljö och arbetsmiljöarbetet inom hela den svenska organisationen
 • Utveckla och administrera vårt ledningssystem
 • Ansvara för revisioner som utförs av externa parter för att upprätthålla våra certifikat inom ISO 9001 och ISO 14001 samt TÜV. Även revisioner som utförs av kund/partner.
 • Planera och utföra internrevisioner inom den svenska organisationen
 • Analysera och administrera inkommande reklamationer
 • Kommunikation med tillsynsmyndigheter
 • Driva standardiseringen av gemensamt arbetssätt mellan verkstäderna (med bl.a. 5S)
 • Hjälpa till att ta fram effektiva layouter och flöden i verkstäderna
 • Stödja förbättringsarbetet i respektive verkstad samt hjälpa till med att anskaffa och implementera rätt utrustning
 • Driva arbetet med förbättrad effektiviteten och ökad kapacitet
 • Vara delaktig i kvalitets och miljöarbetet i verkstäderna, följa upp att rutiner följs samt hålla i externa audits.

 

Du har utbildning inom teknik, logistik, produktion eller motsvarande. Du har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på så väl svenska som engelska. Du har en god datorvana och använder Office-paketet utan problem (framför allt Excel) samt har arbetat i affärssystem. Om du kan Microsoft Dynamics AX är detta en merit. Vi vill ha dig som är affärsmässig, noggrann, lättlärd och en lagspelare. Du är serviceminded person som är lyhörd i kontakten med andra. Du har en hög stresströskel, tar initiativ och agerar på ett målinriktat sätt.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att göra skillnad. Din kunskap och yrkesskicklighet ska bidra till att öka effektiviteten och servicegraden för Modul-System som produktleverantör. Inom Modul-System ger vi alltid personer som presterar ett ökat ansvar och en spännande karriärutveckling. Placeringsort är Mölndal eller Mullsjö.

För övriga frågor kontakta Anders Carlsson, Tekniskchef på Modul-System HH AB, Anders.carlsson@modul-system.com  mobil 0705-468670, dit även kan skicka din ansökan.

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera