Information från Modul-System HH AB med anledning av Corona viruset

Information från Modul-System HH AB med anledning av Corona viruset

-

Till Modul-System kunder, leverantörer och samarbetspartners,

Modul-System koncernen följer noga utvecklingen och förhåller sig löpande till myndigheternas rekommendationer angående spridningen av Corona viruset.

Modul-System har sedan början på mars begränsat sina affärsresor till ett minimum och enbart verksamhetskritiska affärsresor får genomföras. Personal som är osäkra eller känner sig sjuka rekommenderas vänligt men bestämt att arbeta hemifrån.

Vår prioritet just nu är att leverera på den stora orderbank vi har och samtidigt säkra produktion i vår fabrik och i våra verkstäder i den omfattning vi kan.

Godstransporter fungerar fortfarande som vanligt men detta kan snabbt komma att ändras.

Modul-Systems fabrik i Mullsjö, Sverige producerar tills vidare som vanligt och i våra egna verkstäder samt hos våra samarbetspartners verkstäder pågår produktion som vanligt. Skulle dessa punkter ändras kommer Modul-System att kommunicera detta till kunder och samarbetspartners. Modul-System är också tacksamma för att vi har ett stort och brett återförsäljarnätverk som kan producera bilar så att vi inte är beroende av enbart en eller ett mindre antal verkstäder.

Vi har även infört en policy där vi inte skakar hand med samarbetspartners och fokus på alla avdelningar ligger nu på att vidhålla en hög nivå av personlig hygien.

För mer information om hur Modul-System hanterar och agerar i förbindelse med spridning av det nya Corona viruset, vänligen kontakta henrik.persson@modul-system.com eller via telefon +46 705 468708.

Med vänlig hälsning,
Henrik för Modul-System HH AB

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera