Innovativ konstruktör sökes

Innovativ konstruktör sökes

-

Är du en person med stort driv som trivs med varierande arbetsdagar där du får arbeta med innovativa produkter och teknik i framkant? Då kan rollen som konstruktör på Modul-System vara något för dig!

Som konstruktör hos Modul-System kommer du att arbeta med utveckling av nya såväl som att uppdatera befintliga produkter. Huvudfokuset i rollen är att driva konstruktionsuppdraget genom hela processen, från koncept till färdig produkt.

Våra system är modulära och kan konfigureras efter kundens behov. Vi jobbar med systemen i sin helhet och har egen produktion i vår fabrik i Mullsjö utanför Jönköping. En stor del av sortimentet lagerhålls i vårt centrallager samt i nationella lager, vilket möjliggör snabba leveranser till våra kunder i över 50 länder världen över.

Säkerhet och kvalitet är av yttersta vikt för oss på Modul‑System. Vi satsar mycket på utveckling av nya och innovativa produkter som sedan testas rigoröst innan de når marknaden. På så vis kan vi alltid garantera högsta möjliga kvalitet.

Vi erbjuder
Som konstruktör hos oss erbjuder vi ett självständigt arbete i en platt och innovationsdriven organisation, där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Inom Modul-System ger vi alltid personer som presterar ett ökat ansvar och en spännande karriärutveckling.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett dynamiskt team, där vi arbetar i projektform. Som konstruktör ansvarar du för tidsplaneringen samt kravuppfyllnaden i projekten. Du arbetar nära kollegor såväl som externa partners, både i och utanför Sverige. Du har en nära dialog med kunder och leverantörer. Som stöd i ditt arbete har du även tillgång till diverse specialister på laboratorier, forskningsinstitut och konsultbyråer.

Vidare kommer du även:

  • Tillgodose att produkterna håller hög kvalitet
  • Samordna samtliga delar i våra konstruktionslösningar
  • Kravställa mot inköpsavdelningen
  • Leda och fördela arbetet med externa konsulter för specialistkompetens
  • Testa och säkerställa att våra lösningar fungerar i bilarna

Din profil
För att lyckas i rollen som konstruktör hos Modul-System ser vi gärna att du har några års erfarenhet av arbete med konstruktion. Du har tidigare jobbat i projektform och är en naturlig ledare. Du är van att dokumentera dina insatser på ett strukturerat sätt. Vi ser gärna att du arbetat med el inom automotive.

Vi ser också att du har:

  • Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper i CAD
  • Erfarenhet av att arbete med el, mekatronik och elektronik
  • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift

Som person är du initiativtagande, trygg i din yrkesroll och drivande i ditt arbete. Du är självständig men samtidigt en teamspelare som vill utvecklas tillsammans med andra. Du är kommunikativ och bra på att etablera och underhålla kontakter. Vidare har du god analytisk förmåga och ett stort tekniskt intresse.

Ansök via länken: Innovativ konstruktör inom Automotive

 

Servicebil utrustad med bilinredning från Modul-System brevid en flod

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera