Inredninglösningar för post- och budbilar

Modul-Express

Modul-Express

Lösningen är särskilt framtagen för post- och budbilar. Hyllorna är tillverkade i ultrahöghållfast stål, vilket gör dem lätta men samtidigt robusta. Hyllkanterna är konstruerade så att paket ligger säkert men samtidigt är enkla att lyfta i och ur. Fällbara hyllor är den perfekta lösningen när du vill ha bra förvaringsmöjligheter, men från fall till fall behöver utnyttja hela fordonets golvyta. Vid användning ökas bilens totala lastyta med upp till 50 procent.

Vi erbjuder även mellanvägg med skjutdörr, integrerade T-spår för att säkra last samt andra tillbehör för din servicebil. Med våra lösningar kan du lasta mer i din bil och snabbare hitta rätt paket när du kommer fram till kund. 

Fördelar

  • Med våra lösningar kan du öka bilens effektiva lastyta med upp till 50%.
  • Robusta och lätta hyllor med hög lastkapacitet (120 kg/hylla).
  • Integrerade gasfjädrar gör hyllarna enkla att fälla upp och ned.
  • Mellanvägg med skjutdörr i lättviktsdesign ger snabb åtkomst till lastutrymmet.
  • Icke-förstörande installation höjer bilens restvärde.

Mellanvägg med skjutdörr

Visa produkter »

Mellanväggen är tillverkad av lättsviktsmaterial och utrustad med skjutdörr för snabb och enkel åtkomst till bilens lastutrymme från förarhytten. Ett mekaniskt eller elektriskt lås kan beställas som tillval.

LÄS MER

MELLANVÄGGsVERSIONER

Till skillnad från en traditionell dörr med gångjärn så tar skjutdörren upp mindre plats i fördonet, vilket förenklar det dagliga arbetet och maximerar leverans- och kostnadseffektiviteten. 

MELLANVÄGG MED CENTRERAD DÖRR

Med en centrerad dörr kan man skapa maximalt med utrymme mellan de ursprungliga förar- och passagerarstolarna. Det gör det enklare och effektivare att lasta i och ur.

MELLANVÄGG MED FÄLLBAR STOL

Mellanväggen med fällbar stol har en icke-centrerad dörr för att skapa maximalt med utrymme mellan förarstolen och den fällbara stolen. Det är den optimala lösningen för att ge föraren maximalt utrymme.

DÖRRHANDTAG

Enkelt och robust handtag för att öppna och stänga dörren. Ger snabb och enkel tillgång till lastutrymmet.

CYLINDERLÅS

Möjlighet att låsa och låsa upp dörren från kupén. På samma sätt kan dörren låsas eller låsas upp från lastutrymmet med hjälp av det rattformade vridlåset.

SLAM LOCK-LÅS

Låser automatiskt dörren när den stängs. Dörren kan alltid öppnas från lastutrymmet genom att trycka på den röda öppningsknappen. Kan kombineras med ljudsignal och varningslampa.

MINIMERA

Fällbara hyllor

VISA PRODUKTER »

De lätta och robusta hyllorna är utrustade med gasfjädrar som standard, vilket gör dem enkla att fälla ned och upp. Hyllkanterna är konstruerade så att paket ligger säkert men samtidigt är enkla att lyfta i och ur. Varje hylla har en lastkapacitet på 120 kg och kan monteras med lutning om så önskas.

LÄS MER

DESIGN

De höga bak- och sidokanterna innebär att paketen ligger kvar på hyllan under färd och den lägre, specialdesignade framkanten underlättar vid urlastning.

 

LASTKAPACITET

Vid användning av de fällbara hyllorna ökas bilens totala lastyta med upp till 50%.

ROBUSTHET

Varje hylla har en lastkapacitet på 120 kg och kan monteras med lutning om så önskas.

 

 

INSTALLATION

Kan monteras i skenor för ett icke-förstörande montage. Genom att inte borra i fordonet eliminerar du risken för rostangrepp.

 

ERGONOMI

Vi har lagt mycket kraft på att designa en ergonomisk lösning. Hyllorna har gasfjädrar som standard, vilket gör dem enkla att fälla upp och fälla ned.

 

 TILLBEHÖR

Tillbehör såsom lastsurrningsöglor samt instegshandtag kan enkelt adderas till hyllsystemet. Komplettera med produkter från vårt surrningssortiment.

 

MINIMERA

Inredningstillbehör

Visa produkter »

Modul-Express tillbehör är innovativa produkter som är speciellt framtagna för användning i det modulära systemet. Genom att komplettera din inredning med Modul-Express tillbehör ökar du systemets funktionalitet och skapar en mer effektiv arbetsplats.

Välj inredning till din bil

Välj inredning till din bil

Varför uppfinna hjulet på nytt? Välj ett av våra fördefinierade kit som passar din bil perfekt.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du boka ett möte med någon av våra säljare?
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Eller klicka här för att se om din fråga redan har besvarats:

Gå till Frågor & Svar

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera