TAKRÄCKEN, TAKBÅGAR & TILLBEHÖR

FRIGÖR PLATS I LASTUTRYMMET

TILLBEHÖR FÖR TAKET

Genom att förvara skrymmande produkter på utsidan av fordonet får du mer tillgänglig plats i lastutrymmet. 

Vi erbjuder lätta och robusta takräcken för de flesta kommersiella fordon på marknaden. Produkterna är krocksäkra och designade för att klara fordonets specificerade taklast.

Fördelar

  • Robusta takräcken designade för att klara fordonets specificerade taklast.
  • Krocktestade för 20G (ECE R17 pulse).
  • Takbågarnas aerodynamiska design reducerar störande ljud och bidrar till minskad bränsleförbrukning.
  • Integrerat M8 T-spår för montering av tillbehör.
  • Monteras i bilens integrerade fästpunkter, vilket eliminerar risken för rost och skyddar fordonets andrahandsvärde.

TAKRÄCKEN / TAKBÅGAR

Visa produkter »

Lätta och robusta takräcken med aluminiumbågar. Takbågarnas aerodynamiska design reducerar störande ljud och bidrar till minskad bränsleförbrukning.

För att optimera vikten är räckena tillverkade av höghållfast aluminium. Alla montagevinklar görs i pulverlackerat stål och designdetaljer som ändavslut är gjorda av plast. Takbågarnas integrerade T-spår (M8) används för att montera fästen för belysning, laststopp, lastsurrningsöglor och andra tillbehör.

Eftersom takbågarna monteras i bilens integrerade fästpunkter krävs ingen håltagning i karossen, vilket eliminerar risken för rost och skyddar bilens andrahandsvärde. Takräcket är designat för att klara fordonets specificerade taklast. 

 

RÖRBOXAR

Visa produkter »

Lätta och robusta rörboxar tillverkade av höghållfast aluminium. För att underlätta i- och urlastning är rörboxarna öppningsbara i båda ändar. Rörboxarna monteras snabbt och enkelt i T-spåret på Modul-Systems takbågar. För att förhindra att det fraktade godset blir repigt kan innerväggarna förses med beklädnad (säljes separat).

Tillbehör

Visa produkter »

Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör till takräcken. En lastrulle förenklar på- och avlastningen samtidigt som den skyddar fordonet, laststopp håller fraktat gods på plats under färd och lastöglor och lastkrokar erbjuder smarta surrningsmöjligheter.

UTVÄNDIG BELYSNING

Visa produkter »

Vi har ett bredd utbud av belysningar som kan installeras direkt på fordonets tak alternativt monteras på takräckena. Våra arbetslampor och blixtljus är designade för utomhusbruk.

Den patentsökta takräckesbelysningen ersätter ändavsluten på takbågarna och erbjuder dubbel funktionalitet: den kan lysa upp ett område runt fordonet med vitt ljus samt skapa en 360-graders varning med orange blixtljus. Lampan är certifierad för EN55025, ECE R10 och ECE R65 och har flera olika blinkmönster för ett tillgodose alla behov.

Välj inredning till din bil

Välj inredning till din bil

Varför uppfinna hjulet på nytt? Välj ett av våra fördefinierade kit som passar din bil perfekt.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du boka ett möte med någon av våra säljare?
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Eller klicka här för att se om din fråga redan har besvarats:

Gå till Frågor & Svar

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera