SERVICE CENTER

Vi gör din servicebil precis som du vill ha den

Skillnaden mellan att lova och att garantera

Det finns många duktiga verkstäder som vill hjälpa dig. Men det är bara hos våra Service Center du får ett resultat med garanti. Och det är ingen slump. För att bli ett certifierat Service Center måste man nämligen uppfylla våra höga krav på kunskap och alltid följa en definierad arbetsprocess. Det blir din trygghet som kund. Processen bygger på tre viktiga frågor:

1. Vem är du?
2. Vad behöver du?
3. När vill du vara igång?

Från tom bil till komplett servicefordon. Hos ditt Modul-System Service Center får du hjälp hela vägen.
Vi finns i hela i Europa – nära till hands då du behöver ge bilen en ansiktslyftning.

Se Modul-System på en större karta.

1. Vem är du?

Snickare, elektriker eller rörmokare. Det spelar ingen roll vad du arbetar med. Så länge vi vet vilken bil och vilka behov du har så kan vi ta fram ett förslag på en komplett påbyggnad.

Olika yrkesmän har olika behov. En elektriker behöver hyllor för rör och förvaringsfack för kablar och verktyg. En rörläggare är ute efter hurtsar med lådor för alla kopplingar. Och om du jämför två snickare märker du antagligen att till och med deras behov skiljer sig från varandra.

Det är därför vi börjar med att fråga vad du jobbar med, hur dina arbetsdagar ser ut och vilken typ av bil du kör.

Vi har också verktyg för att visualisera din nya servicebil tredimensionellt. Och självklart tar vi fram en detaljerad specifikation ihop med ett kostnadsförslag. Vi hjälper dig också att göra kalkyler på den avkastning som din investering i utrustningen genererar.

Välj inredning till din bil

2. Vad behöver du?

Vi har ett brett produktsortiment att välja bland och vi hjälper dig så att du får en lösning som passar dina specifika behov perfekt.

Grundstommen i din utrustning är förstås själva inredningssystemet. Vi erbjuder både modulära och måttbeställda system – vissa mer traditionella, andra riktigt exklusiva.

Golv, väggbeklädnad och mellanvägg är viktiga delar i din servicebil. Inte bara för att de gör bilen snyggare, utan också för att de bidrar till en säkrare installation. In- och utvändig belysning ingår också i vårt grundläggande sortiment.

Sedan har du hundratals tillbehör att välja mellan – allt från lådor och hyllavdelare till verktygshållare och takräcken. Vi kan också tillgodose specialbehov som att förse din bil med firmanamn eller varumärke.

3. När vill du vara igång?

Säg när du vill vara igång och vi lovar att vara klara. Du får din bil på utsatt datum, med rätt utrustning som är monterad på ett säkert sätt.

Vi monterar inredningar i servicebilar varje arbetsdag, året runt. Därför vågar vi lova dig ett garanterat leveransdatum. Vi vet vad som krävs för att montera utrustningen och vi vet hur viktigt det är för dig att få ditt fordon i tid.

Lika viktigt är det att monteringen håller en hög kvalitet. Våra montörer är certifierade och följer alltid detaljerade instruktioner. Du får 5 års garanti på monteringen. Skulle minsta problem uppstå är det vår högsta prioritet att se till att du blir fullt nöjd igen.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du boka ett möte med någon av våra säljare?
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Eller klicka här för att se om din fråga redan har besvarats:

Gå till Frågor & Svar

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera