Lättvikts, borrfri och modulär fordonsutrustning för kommersiella elektriska skåpbilar.

En teknik inspirerad från rymdraket- och flygindustrin. Modul-System har alltid legat i framkant när det gäller att utveckla lösningar för framtiden. Så även när det kommer till elbilsanpassade lösningar för installation av inredning. Under 2017 utvecklade Modul-System en stark och pålitlig teknik där fästpunkterna som inredningen kan fästas i limmas på fordonskarossen istället för att borras. Limmet som Modul-System använder är av samma höghållfasta sort som används inom flygindustrin.

Ett koncept som har visat sig fungera

Modul-Systems teknik har installerats i fordon över hela världen och har genomgått en mängd tester för att säkerställa en säker och pålitlig installation.

Vi erbjuder ett stort utbud av skräddarsydda inredningslösningar med hyllor, golv och beklädnad som är speciellt framtagna för elektriska skåpbilar. Varje kit har utvecklats för professionellt bruk, är flexibelt och avsett för en rad branscher.

 INREDNINGSKIT

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

 

Se kit

 

 INREDNINGSKIT

Ford
E-Transit

 

Se kit

 

 INREDNINGSKIT

Maxus

E-Deliver
 

Se kit

 

Mercedes Sprinter
 INREDNINGSKIT

Mercedes
E-Sprinter

 

Se kit

 

Använd extrautrustning utan att kompromissa med fordonets räckvidd

All extra elutrustning såsom lampor, värmare, växelriktare etc bör anslutas till ett extrabatteri och inte direkt till fordonets chassibatteri. Detta för att inte påverka fordonets förmåga att fungera normalt eller minska dess räckvidd.

Genom att installera en DC–DC-laddare för elbilar i ditt elfordon kommer du att ha en länk mellan ditt 12V fordonschassibatteri och extrabatteriet. Detta medför att du omedelbart kan ladda ditt extrabatteri medan ditt fordons batterier laddas via OEM-landförsörjningskabeln, vilket gör att du kan starta din dag med full kapacitet. Modul-Systems unika kontroll- och telematiksystem, Modul-Connect™ låter dig trådlöst styra all din elektriska extrautrustning inklusive DC–DC-laddaren, vilket gör att du har kontroll över när den ska användas.

DC–DC Laddare

Modul-Systems sortiment av DC–DC-laddare för elbilar finns i både 30A och 60A för litium-, bly-syra- och AGM-batterier.

En DC–DC-laddare fungerar som en länk mellan 12V fordonschassibatteriet och extrabatteriet, vilket möjliggör omedelbar laddning av ditt extrabatteri medan ditt fordons batterier laddas via OEM-landförsörjningskabeln.

SE PRODUKT

EV-Värmare

Modul-Systems elvärmare har en kapacitet på 600W, vilket möjliggör ett varmt fordon även under de kallare månaderna. När sommaren är här kommer värmaren att fungera som en fläkt som möjliggör ett cirkulerande flöde av frisk luft i skåpbilen.

SE PRODUKT

M-C Control Box Kit

Detta kit innehåller alla nödvändiga delar för att komma igång med Modul-Connect™.

Modul-Connect™ låter dig övervaka och styra fordonets extra elektriska tillbehör trådlöst. Slå på och av arbetsbelysningen, övervaka fordonets klimat, schemalägg värmaren, håll koll på fordonets vikt och mycket mer.

SE PRODUKT

Få ut det mesta av ditt kommersiella elfordon, installera Modul-Systems lättviktsinredning och elbilsanpassade eltillbehör. För en miljövänlig lösning som både kommer spara dig pengar och bidra till en bättre miljön.

Tillsammans minskar vi koldioxidutsläppen

Att upprätthålla ett hållbart företag är något som genomsyrar hela vår arbetsprocess, från idéstadie till testning, till tillverkning och montering och självklart hela vägen till dig som slutkund.

"Vårt största bidrag till miljön enligt våra genomförda livscykelanalyser är att vi jobbar med så lätta material som möjligt för så lite miljöpåverkan som möjligt under fordonets livslängd."

David Mickelson, CEO för Modul-System.

Läs mer

Modul-Connect

Håll dig uppkopplad och nå dina hållbarhetsmål. Modul-Connect™ är här för att framtidssäkra din fordonsflotta.

Optimera räckvidden, förläng livslängden på ditt arbetsfordon, förkorta bromssträckan och förbättra förarens säkerhet med vårt vägningssystem.

Få tillgång till fordonets rutter, vikt, batteri, verktyg, position, klimat och mycket mer i realtid. Detta kommer i slutändan att hjälpa dig att optimera rutterna, hjälpa till att hålla rätt temperatur för att förhindra att känsligt gods går förlorat.

Installera Modul-Connect™ idag för en hållbar framtid för din elbilsflotta.

 

läs mer

Hittade du inte ett passande inredningsystem? Kontakta vårt säljsteam så skräddarsyr vi en perfekt lösning för just ert behov.

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera