Golv, BEKLÄDNAD OCH INSTALLATION

Modul-Floor

Modul-Floor

Vi revolutionerar produktområdet golv, beklädnad och installation med ett robust lättviktssystem som snabbt och säkert kan monteras i servicefordon. Systemet består av ett modulärt golv, beklädnad i lättviktsmaterial samt skenor med T-spår för snabb och säker montering av fordonsinredning och tillbehör. Alla produkter installeras med hjälp av extremt starkt lim. Eftersom det inte kräver borrning i karossen elimineras risken för rost, vilket är positivt för bilens andrahandsvärde. Systemet är en stor innovation inom produktområdet, ett påstående som stöds av fler än tio patentsökta lösningar. 

FÖRDELAR

  • Golv, beklädnad och installationssätt som ej kräver håltagning i bilens kaross.
  • Lättviktsprodukter som ökar lastkapaciteten och sänker koldioxidutsläppen.
  • Robusta och halkfria golv med hög slagtålhet för användning under många år.
  • Profiler möjliggör snabb och säker installation och erbjuder goda surrningsmöjligheter.

Golv

VISA PRODUKTER »

Klickgolv har funnits i bostäder och på kontor under många år. Nu har vi tagit konceptet till vår bransch och förfinat det för att möta våra kunders högt ställda krav på funktion, robusthet och låg vikt. Golvytan består av halkfri aluminiumdurk för en säkrare arbetsmiljö. Golvet fungerar lika bra i bilar med endast golv och beklädnad som i traditionella servicebilar eller budbilar.

LÄS MER

BRA FÖR BILENS RESTVÄRDE

Dagarna med håltagning i bilens kaross är över. Vårt nya golv- och skensystem installeras med hjälp av extremt starkt lim. Det ger inte bara en starkare installation än vid användning av skruv och mutter utan är även positivt för bilens andrahandvärde då risken för rost elimineras.

 

HÖJER BILENS LASTKAPACITET

Det är sann ingenjörskonst, olika material som arbetar tillsammans i en unik sandwishkonstruktion och skapar ett golv som är både ergonomiskt, lätt och robust. Den låga vikten bidrar till att mer kan lastas i bilen, alternativt att bränslekonsumtionen och koldioxidutsläppen reduceras.

 

MINSKAR DINA KOSTNADER

Fraktkostnaden för golv och väggbeklädnad kan ibland bli i princip lika hög som kostnaden för själva produkterna. Eftersom vi levererar moduler, designade för att passa på europallar, är det möjligt att kraftigt minska transportkostnaden och därmed den totala kostnaden.

 

FÖRENKLAR INSTALLATION

En not och spont-lösning möjliggör snabb, säker och ergonomisk installation av golvmodulerna. Genom att hantera mindre moduler får du bättre ergonomi och mer effektiv materialhantering i din verkstad. Golvets integrerade skenor möjliggör, tillsammans med väggskenorna, en snabb och säker installation av fordonsinredning. Skenorna kan dessutom användas för infästning av tillbehör som lastöglor, lastreglar och liknande.

MINIMERA

Dubbelgolv

Visa produkter »

För lätta transportbilar i det mindre segmentet är dubbelgolvslösningar extremt populära, då de maximerar nyttjandevolymen i fordonet.

LÄS MER

Extra långa lådor monteras under dubbelgolvet och är ansedda för långt och tungt gods. Varje låda har en lastkapacitet på 80 kg, vilken kan höjas till 100 kg om en gummerad förstärkningsskiva används. Lådorna är utdragbara till 80 procent och kullagerlösningen gör dem stabila och ger dem en mjuk gång. Smarta tillbehör skapar ytterligare funktionalitet.

Dubbelgolvet monteras ovanpå lådorna. För bästa kombination av lättvikt och robusthet tillverkas golven av sandwichmaterial med aluminiumdurk på ovan- och undersida. Kantlister i aluminium ingår.

Dubbelgolvet har integrerade lastförankringsskenor som kan användas för att fästa inredning alternativt surra last. Modul-System erbjuder lastsurrningsöglor som är extremt robusta och kan flyttas vid behov.

MAXIMERAD NYTTJANDEVOLYM

En dubbelgolvslösning maximerar nyttjandevolymen i fordonet. Långt och tungt gods placeras i lådor under dubbelgolvet och är lättåtkomligt från utsidan. Utrymmet ovanför golvet finns tillgänglig för handverktyg och annan utrustning. Det går med fördel att montera inredning ovanpå dubbelgolvet för maximalt utnyttjande av lastutrymmet.

Säkerhet

För bästa säkerhet placeras tung och otymplig last placeras i de extra långa lådorna under dubbelgolvet. Varje låda är utrustad med en CRP (Crash Restraint Panel) som förhindrar tung last från att åka framåt vid en kraftig inbromsning eller kollision.

När vi installerar dubbelgolvslösningen i fordonet görs detta med krocksäkerhet i åtanke. Lådorna installeras med visst avstånd så att det finns inbyggda deformationszoner, vilket hindrar dem från att tryckas in mot mellanväggen vid en eventuell bakifrånkrock.

Som tillval erbjuder vi även en krockpanel, som monteras vid och förstärker mellanväggen. Om olyckan skulle vara framme tar den upp laster från dubbelgolvslösningen och ger ett extra skydd till förare och passagerare.

MINIMERA

BEKLÄDNAD

VISA PRODUKTER »

Beklädnad för bilens väggar och tak som kan installeras utan håltagning i karossen. Beklädnaden, tillverkad av lättviktsmaterial, bidrar till en ljus och trevlig arbetsmiljö och är lätt att torka rent. Beklädnaden kommer färdigskuren för att snabbt och enkelt kunna monteras i bilen.

LÄS MER

SKYDDAR KAROSSEN

Vår vägg- och takbeklädnad skyddar karossen, vilket är positivt för fordonets andrahandsvärde.

 

PROFESSIONELL IMAGE

Vägg- och takbeklädnad ger din servicebil en mer professionell image och säkerställer att den ser lika bra ut på insidan som på utsidan.

 

INGEN HÅLTAGNING

Precis som vårt golv installeras vår vägg- och takbeklädnad med extremt starkt lim, vilket innebär att ingen håltagning behöver göras i fordonets kaross.

MINIMERA

VÄGGSKENOR

VISA PRODUKTER »

Skenorna monteras på bilens innerväggar och förenklar installationen av bilinredning och andra tillbehör. Genom installation i skenor kan inredningen enkelt plockas ut och sättas in på nytt om så skulle önskas.

LÄS MER

KORT INSTALLATIONSTID

Den smarta designen av alla komponenter minskar den totala installationstiden eftersom inredning och tillbehör snabbt och enkelt kan monteras i väggskenorna.

 

INBYGGD SÄKERHET

Montagevinklarna har en inbyggd kraftabsorbent för maximerad säkerhet.

 

MAXIMAL FLEXIBILITET

Montagevinklarna är modulära för att passa alla installationer perfekt.

MINIMERA

Tillbehör

VISA PRODUKTER »

Modul-Floor-tillbehör är innovativa produkter som är speciellt framtagna för användning i det modulära systemet. Genom att komplettera din lösning med Modul-Floor-tillbehör ökar du systemets funktionalitet och skapar en mer effektiv arbetsplats.

Välj inredning till din bil

Välj inredning till din bil

Varför uppfinna hjulet på nytt? Välj ett av våra fördefinierade kit som passar din bil perfekt.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du boka ett möte med någon av våra säljare?
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Eller klicka här för att se om din fråga redan har besvarats:

Gå till Frågor & Svar

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera