Fordonsel på ett enkelt sätt

Modul-Connect

Modul-Connect

Elsystemet är en viktig del av din servicebil. Vårt erfarna tekniska team designar en skräddarsydd lösning som passar din bil och verksamhet perfekt. Vi hanterar allt ifrån enkla installationer av exempelvis belysning och strömbrytare till avancerade 230V-system.

Med Modul‑Connect får du ett innovativt och smart elsystem med integrerad batterivakt och säkringar. De anslutna tillbehören slås på och av med hjälp av trådlösa strömbrytare alternativt vår Modul-Connect-app.

FÖRDELAR

  • Snabb, enkel och säker kabeldragning med vårt innovativa Modul-Connect-system.
  • Robusta, energisnåla och certifierade belysningar av högra kvalitet.
  • Högkvalitativa invertrar med ren sinusvåg, inbyggd batterivakt samt överbelastnings- och överhettningsskydd. 
  • Batteriladdare som fungerar i bilar med smarta generatorer och laddar ditt extrabatteri snabbt och säkert.

MODUL-CONNECT

VISA PRODUKTER »

Med Modul-Connect blir el i fordon enkelt. Systemet kan installeras snabbt och säkert, utan behov av erfarnda elektriker eller komplex programmering. 

LÄS MER

Modul-Connect är ett innovativt kabeldragnings- och styrsystem men vilket du kan styra alla bilens eftermonterade eltillbehör. Systemet är extremt flexibelt och klarar stora laster. 

Systemet är speciellt utvecklat för installation i lätta transportbilar och har tagits fram av Modul-System i samarbete med specialister inom fordonselektronik och programvara. Produkten är utvecklad och producerad i Sverige och självfallet med komponenter av högsta kvalitet. Det gör att vi med tillförsikt kan ebjuda 3 års garanti. 

Modul-Connect är helt fristående från bilens elsystem och annan fordonselektronik. Det har genomgått omfattande testning och är både E- och CE-märkt. 

 

 

Vägningssystem

Med ett vägningssystem i bilen kan föraren enkelt följa bilens totala vikt såväl som vikt på fram- och bakaxel. 

 

LADDA NER MODUL-CONNECT-APPEN

MINIMERA

INVERTRAR

Visa produkter »

Genom att använda en inverter kan du ladda och driva 230V-utrustning från fordonets batteri. Våra högkvalitativa DC-AC-invertrar har ren sinusvåg och inbyggd batterivakt som förhindrar att batteriet laddas ur helt. Invertrarna stänger av sig vid för hög belastning eller överhettning för att skydda både produkt och installation. När invertern ansluts till vårt modulära, digitala elsystem Modul-Connect kan den fjärrstyras från exempelvis förarhytten.

Batteriladdare

Visa produkter »

Genom att installera en batteriladdare kan du säkerställa att ditt extrabatteri alltid har fullgod laddning. Vi installerar både DC-DC och AC-DC-laddare. Modul-Systems batteriladdare fungerar i alla lätta lastbilar, även de med smarta generatorer, regenerativ bromsteknologi och start/stop-funktionalitet.

Värmare

Visa produkter »

En värmare ser till att fordonet är vamt, även om utomhustemperaturen är låg. Vi erbjuder både vatten- och luftvärmare. Vattenvärmarna är avsedda att värma upp motorutrymmet/förarhytten, medan luftvärmarna är lämpliga för uppvärmning av lastutrymmet/förarhytten.

Utvändig belysning

Visa produkter »

Varningsljus gör fordonet synligt på och vid sidan av vägen. Vi erbjuder varningsljus, blixtljus och blixtljusramper samt arbetsljus. Varnings- och blixtljusen är R65-certifierade och har ett antal olika blinkmönster för att möta alla behov. 

Invändig belysning

Visa produkter »

En servicebil med bra belysning underlättar arbetet och bidrar till ökad effektivitet och bättre säkerhet. Vårt breda belysningssortiment innefattar robusta och energisnåla takbelysningar, arbetslampor och hurts/hyllbelysningar i olika versioner. 

Tillbehör

Visa produkter »

Modul-System erbjuder ett brett utbud av elektriska tillbehör, såsom exempelvis 12V-uttag, backkameror, alarm, handtvättar, sensorer, eluttag mm. Om du inte hittar produkten du söker på vår hemsida är du varmt välkommen att kontakta ditt närmaste Service Center.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du boka ett möte med någon av våra säljare?
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Eller klicka här för att se om din fråga redan har besvarats:

Gå till Frågor & Svar

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera