Fordonsel på ett enkelt sätt

Modul-Connect

Modul-Connect

Elsystemet är en viktig del av din servicebil. Vårt erfarna tekniska team designar en skräddarsydd lösning som passar din bil och verksamhet perfekt. Vi hanterar allt ifrån enkla installationer av exempelvis belysning och strömbrytare till avancerade 230V-system.

Med vårt modulära, digitala kabeldragnings- och kontrollsystem Modul‑Connect får du ett flexibelt elsystem med låg vikt, integrerad batterivakt och automatsäkringar. Samtliga produkter i Plug & Play-systemet styrs av strömbrytare.

FÖRDELAR

  • Snabb, enkel och säker kabeldragning med vårt innovativa Plug and Play-system Modul-Connect.
  • Robusta, energisnåla och certifierade belysningar av högra kvalitet.
  • Högkvalitativa invertrar med ren sinusvåg, inbyggd batterivakt samt överbelastnings- och överhettningsskydd. 
  • Batteriladdare som fungerar i bilar med smarta generatorer och laddar ditt extrabatteri snabbt och säkert.

MODUL-CONNECT

Visa produkter »

Modul-Connect är ett modulärt, digitalt kabeldragnings- och styrsystem med låg vikt, integrerad batterivakt och automatsäkringar. Samtliga produkter i det flexilbla Plug & Play-systemet styrs av strömbrytare.

LÄS MER

Modul-Connect är ett modulärt, digitalt kabeldragnings- och styrsystem för servicefordon som varken kräver erfarna elektriker eller komplex programmering. Eftersom systemet är helt modulärt kan det skräddarsys för att passa alla behov. Modulariteten gör det också väldigt flextibelt och enkelt att förändra om behoven ändras.

Modul-Connect har en inbyggd batterivakt som skyddar fordonets startförmåga. Det är utrustat med automatsäkringar, vilket förhindrar att komponenter går sönder vid en eventuell kortslutning. Tack vare IP67-klassning är systemet helt vattentätt. Eftersom det inte kopplas mot bilens elsystem påverkas det inte heller av eventuella mjukvaruuppdateringar från fordonstillverkaren.

CANbus-lösningen innebär att alla produkter kopplas mot en och samma kabel, vilket i sin tur leder till låg vikt. För de med många elprodukter i sitt fordon kan Modul-Connect innebära en väsentlig viktreduktion.

MINIMERA

INVERTRAR

Visa produkter »

Genom att använda en inverter kan du ladda och driva 230V-utrustning från fordonets batteri. Våra högkvalitativa DC-AC-invertrar har ren sinusvåg och inbyggd batterivakt som förhindrar att batteriet laddas ur helt. Invertrarna stänger av sig vid för hög belastning eller överhettning för att skydda både produkt och installation. När invertern ansluts till vårt modulära, digitala elsystem Modul-Connect kan den fjärrstyras från exempelvis förarhytten.

Batteriladdare

Visa produkter »

Genom att installera en batteriladdare kan du säkerställa att ditt extrabatteri alltid har fullgod laddning. Vi installerar både DC-DC och AC-DC-laddare. Modul-Systems batteriladdare fungerar i alla lätta lastbilar, även de med smarta generatorer, regenerativ bromsteknologi och start/stop-funktionalitet.

Värmare

Visa produkter »

En värmare ser till att fordonet är vamt, även om utomhustemperaturen är låg. Vi erbjuder både vatten- och luftvärmare. Vattenvärmarna är avsedda att värma upp motorutrymmet/förarhytten, medan luftvärmarna är lämpliga för uppvärmning av lastutrymmet/förarhytten.

Utvändig belysning

Visa produkter »

Varningsljus gör fordonet synligt på och vid sidan av vägen. Vi erbjuder varningsljus, blixtljus och blixtljusramper samt arbetsljus. Varnings- och blixtljusen är R65-certifierade och har ett antal olika blinkmönster för att möta alla behov. 

Invändig belysning

Visa produkter »

En servicebil med bra belysning underlättar arbetet och bidrar till ökad effektivitet och bättre säkerhet. Vårt breda belysningssortiment innefattar robusta och energisnåla takbelysningar, arbetslampor och hurts/hyllbelysningar i olika versioner. 

Tillbehör

Visa produkter »

Modul-System erbjuder ett brett utbud av elektriska tillbehör, såsom exempelvis 12V-uttag, backkameror, alarm, handtvättar, sensorer, eluttag mm. Om du inte hittar produkten du söker på vår hemsida är du varmt välkommen att kontakta ditt närmaste Service Center.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du boka ett möte med någon av våra säljare?
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera