Inredninglösningar för post- och budbilar

Modul-Express

Modul-Express

Lösningen är särskilt framtagen för post- och budbilar. Hyllorna är tillverkade i ultrahöghållfast stål, vilket gör dem lätta men samtidigt robusta. Hyllkanterna är konstruerade så att paket ligger säkert men samtidigt är enkla att lyfta i och ur. Fällbara hyllor är den perfekta lösningen när du vill ha bra förvaringsmöjligheter, men från fall till fall behöver utnyttja hela fordonets golvyta. Vid användning ökas bilens totala lastyta med upp till 50 procent.

Vi erbjuder även mellanvägg med skjutdörr, integrerade T-spår för att säkra last samt andra tillbehör för din servicebil. Med våra lösningar kan du lasta mer i din bil och snabbare hitta rätt paket när du kommer fram till kund. 

Fördelar

  • Med våra lösningar kan du öka bilens effektiva lastyta med upp till 50%.
  • Robusta och lätta hyllor med hög lastkapacitet (120 kg/hylla).
  • Integrerade gasfjädrar gör hyllarna enkla att fälla upp och ned.
  • Mellanvägg med skjutdörr i lättviktsdesign ger snabb åtkomst till lastutrymmet.
  • Icke-förstörande installation höjer bilens restvärde.

Mellanvägg med skjutdörr

Visa produkter »

Mellanväggen är tillverkad av lättsviktsmaterial och utrustad med skjutdörr för snabb och enkel åtkomst till bilens lastutrymme från förarhytten. Ett mekaniskt eller elektriskt lås kan beställas som tillval.

LÄS MER

Till skillnad från en traditionell dörr med gångjärn så tar skjutdörren upp mindre plats i fördonet, vilket förenklar det dagliga arbetet och maximerar leverans- och kostnadseffektiviteten. 

MINIMERA

Fällbara hyllor

VISA PRODUKTER »

De lätta och robusta hyllorna är utrustade med gasfjädrar som standard, vilket gör dem enkla att fälla ned och upp. Hyllkanterna är konstruerade så att paket ligger säkert men samtidigt är enkla att lyfta i och ur. Varje hylla har en lastkapacitet på 120 kg och kan monteras med lutning om så önskas.

LÄS MER

DESIGN

De höga bak- och sidokanterna innebär att paketen ligger kvar på hyllan under färd och den lägre, specialdesignade framkanten underlättar vid urlastning.

 

ERGONOMI

Vi har lagt mycket kraft på att designa en ergonomisk lösning. Hyllorna har gasfjädrar som standard, vilket gör dem enkla att fälla upp och fälla ned.

 

INTEGRATION

Hyllstegarnas integrerade T-spår kan för fördel användas för lastsäkring och montering av tillbehör.

 

ROBUSTHET

Varje hylla har en lastkapacitet på 120 kg och kan monteras med lutning om så önskas.

 

INSTALLATION

Kan monteras i skenor för ett icke-förstörande montage. Non-intrusive installation is possible. Genom att inte borra i fordonet eliminerar du risken för rostangrepp.

MINIMERA

Inredningstillbehör

Visa produkter »

Modul-Express tillbehör är innovativa produkter som är speciellt framtagna för användning i det modulära systemet. Genom att komplettera din inredning med Modul-Express tillbehör ökar du systemets funktionalitet och skapar en mer effektiv arbetsplats.

Välj inredning till din bil

Välj inredning till din bil

Varför uppfinna hjulet på nytt? Välj ett av våra fördefinierade kit som passar din bil perfekt.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill du boka ett möte med någon av våra säljare?
Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Eller klicka här för att se om din fråga redan har besvarats:

Gå till Frågor & Svar

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera