Nissan visade inredningslösning från Modul-System för post- och paketbranschen

-

Modul-System har utvecklat ett koncept för Nissan eNV-200 som är skräddarsytt för post- och paketbranschen. Lösningen har under hösten visats upp i Nissans monter på flertalet mässor, först på PostExpo i Hong Kong och Stockholm och därefter på IAA Commercial Vehicles i Tyskland. På IAA visades samma lösning även i virtual reality i Modul-Systems egen monter. 

Tack vare inredningslösningen kan det effektiva lastutrymmet i bilen ökas med upp till 50 procent. Genom det integrerade säkerhetsskåpet kan skyddet för exempelvis rekommenderade brev, nycklar till postboxar och mediciner ökas. 
En annan stor fördel är att inredningen kan monteras i bilens redan befintliga infästningspunkter. 
“Tack vare vår genomtänkta installationsmetod behöver vi inte göra någon åverkan på karossen, vilket i sin tur påverkar bilens andrahandsvärde positivt”, säger Thomas Johansson, vice-vd för Modul-System. 

Inredningslösningen består till största delen av hyllor och lastnät och det finns en inredningsmodul för bilens lastutrymme såväl som för förarhytten. Inredningen i förarhytten ersätter bilens passagerarsäte. 

Som kund kan du välja om du vill köpa hela lösningen eller delar av den. Modul-System kan också designa en unik lösning för dina specifika behov.  

Kontakta gärna någon av våra säljare för mer information.

           

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera