Nya invertrar av hög kvalitet

Nya invertrar av hög kvalitet

-

Elsystemet och elektriska tillbehör är viktiga delar i din servicebil. Vårt kunniga tekniska team står redo att designa ett skräddarsytt system som passar dina behov perfekt. Vi använder alltid högkvalitativa produkter och är noga med installationen för att minimera risken för brand eller att din utrustning skadas. 

Det senaste tillskottet i vårt sortiment invertrar i storlekarna 1000W, 2000W och 3000W. Senare i vår kommer även två mindre modeller på 300W respektive 600W.

Invertrarna är CE-märkta, E-märkta och testade för elektromagnetisk kompatibilitet (EMC). De fungerar mellan 10.5-15.5Vdc och varnar vid låg spänning. Vid extremt låg spänning stänger de av sig automatiskt för att förhindra att batteriet laddas ur helt. Inverterarna stänger även av sig vid för hög belastning alternativt överhettning.

Invertrarna finns till försäljning. Kontakta någon av våra säljare eller återförsäljare för mer information. Du kan även läsa mer om invertrarna genom att klicka här eller titta på ett filmklipp på YouTube.

 

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera