Revolutionerande lanseringar på IAA

Revolutionerande lanseringar på IAA

-

Imorgon öppnar IAA Commercial Vehicles Show i Hannover, Tyskland. Ni finner Modul-System i hall 13, monter E20, där vi lanserar flera nya, innovativa lösningar.

 

 

Framtiden inom golv, väggbeklädnad och montering – där allt bara klickar

Vi revolutionerar produktområdet golv, väggbeklädnad och installation genom att introducera ett robust och lättviktigt system för snabb och säker montering i servicefordon. 

Eftersom produkterna installeras med mycket starkt lim, krävs ingen borrning genom fordonets kaross, vilket eliminerar risken för korrosion och skyddar bilens restvärde.

Läs produktfoldern »

 

 

Fällbara hyllor för post- och budbilar

Vi introducerar ett sortiment av fällbara hyllor för post- och budbilar. En flexibel lösning för verksamheter som är i behov av bra förvaringsmöjligheter, men från fall till fall behöver utnyttja hela fordonets golvyta.

Dessutom visas en prototyp av en mellanvägg med skjutdörr för snabb och enkel tillgång till lastutrymmet från hytten. Mellanväggen kommer att finnas tillgängligt från början av 2017. 

 

 

Modul-Connect – fordonsel på enklaste vis

Dagarna av komplicerade elektiska installationer i servicefordon är över. Med Modul-Connect, där systemet är modulärt, utbyggbart och robust, blir elteknik enkelt. 

Tack vare Plug & Play-funktionen kan systemet installeras snabbt och säkert utan att erfarna elektriker eller komplex programmering behövs. 

 

 

Ökad effektivitet med Modul-Fleet

Fleet managers står inför utmaningen att få verksamheten att fungera smidigt, minska kostnaderna och öka effektiviteten. Modul-Systems nya fleet management-verktyg hjälper till med allt ovanstående. 

Modul-Fleet hjälper till att hålla dina kunder och anställda nöjda och samtidigt öka effektiviteten och lönsamheten. 

 

 

Dessutom lanserar vi följande produkter: 
- Ett nytt säkerhetsskåp för förvaring av värdesaker
- En längre version av tak- och arbetsbänksbelysningen – nära 1 meter i längd som kommer att ge 960 Im
- En tak- och arbetsbelysning med integrerad på/av knapp

Naturligtvis visar vi även våra lättviktiga och robusta inredningslösningar 

Besök vår monter för en personlig demonstration av alla nya produkter. 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera