(TILLSATT) Modul-System söker en arbetande Verkstadschef till Service Center Göteborg

(TILLSATT) Modul-System söker en arbetande Verkstadschef till Service Center Göteborg

-

TILLSATT
Modul-System, en av marknadens ledande leverantörer av utrustning till Lätta Lastbilar, söker nu en arbetande Verkstadschef till Service Center Göteborg.

Gillar du att ha en arbetsdag fylld av snabba beslut, mycket kund- och leverantörskontakt samt höga krav på god kundservice är detta ett intressant jobb. På Modul-System arbetar vi med kompletta ombyggnationer till alla typer av Lätta Lastbilar. Kunderna återfinns i många olika branscher och vi har en lång och god relation med Bilhandeln i Sverige. Som Arbetande Verkstadschef är du spindeln i nätet på vårt Service Center i Mölndal. På Service Centret har vi ett bra och sammansvetsat team med hög teknisk kompetens och som Verkstadschef är det du som planerar och verkställer vår produktion i bil. Du har själv kunskap och viljan att bygga bilar när så krävs.

Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund från bilbranschen och gärna i Verkstadschefsposition. Det enskilt viktigaste är dock din attityd till kund och kollegor, vår strävan är att alltid ha marknadens bästa produkter i kombination med marknadens bästa service.

Modul-System kan erbjuda en bra anställning och bra villkor i ett framgångsrikt företag med stora ambitioner för framtiden.

Vänligen skicka in din ansökan till Henrik Persson, henrik.persson@modul-system.com alternativt 0705 46 87 08 för öppna frågor.

 

Om Modul-System

Modul-System har under de senaste åren expanderat sitt produkt- och servicesortiment kraftigt samtidigt som Lätta Lastbilar blir mer och mer tekniskt komplexa.

Inom inredning och påbyggnation tillverkar och säljer Modul-System produkter uppdelat på följande affärsområden: Modul-System Fordonsinredning, Modul-Connect - el & ljussortiment, Modul-Floor - lättviktsgolv och beklädnad samt Modul-Fleet - vårt eget interface till bilens körjournal, av & på funktioner samt övrig mjukvara. Modul-System omsätter ca 65 MEUR och ingår i den svenska Lifco koncernen.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera