Modul-System Service Center Göteborg utökar sin verksamhet genom nytt samarbete med Autokaross

 Modul-System Service Center Göteborg utökar sin verksamhet genom nytt samarbete med Autokaross

-

TILL VÅRA KUNDER OCH PARTNERS
Med anledning av Autokaross produktionsflytt från filial Göteborg till Autokaross anläggning i Floby 2017-05-12 kommer tidigare samarbete med Modul-System utökas genom att Modul-System Service Center Göteborg fr.o.m. dagens datum tillhandahåller tjänster för eftermarknaden såsom service, underhåll och försäljning av tillbehör och komponenter till vårt produktsortiment, flak, flak med kåpa, pickupkåpa etc. 

Kontakt försäljning av service/eftermarknadsprodukter Floby 0515-723420, övrig försäljning 0515-723400, http://www.autokaross.se/sv/kategori/29/forsaljning.html
Kontakt Modul-System Service Center Göteborg, Henrik Persson, 031 746 87 08, henrik.persson@modul-system.comModul-System Service Center Göteborg, Kryptongatan 24, 431 53 Mölndal


Modul-System är en av Europas ledande tillverkare av inredning till servicefordon. Modul-System har ett brett sortiment av tillbehör till Lätta Lastbilar. All tillverkning sker i Modul-Systems egen fabrik i Sverige och produkterna säljs i ca 50 länder. Modul-System ingår i den svenska Lifco koncernen. 

Autokaross i Floby AB är marknadsledande i Norden på påbyggnader till Lätta transportfordon. Vi utvecklar, producerar och säljer standardiserade påbyggnader med minimal miljöpåverkan avseende flak, skåp, kåpa, bilinredningar och tillbehör till Lätta transportbilar.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera