Utvändig belysning av hög kvalitet

Utvändig belysning av hög kvalitet

-

Modul-System utökar sitt erbjudande med egenutvecklade varningsljus. Det nya sortimentet består av blixtljusramper, varningsbelysning och riktade blixtljus.
“Vi erbjuder endast premiumprodukter. För oss är E-märkning är en självklarhet”, säger Thomas Johansson, vice vd för Modul-System.

Till skillnad från de flesta andra inredningstillverkare erbjuder Modul-System egenutvecklade el- och belysningsprodukter. Vid utvecklingen av de nya varningsljusen har fokus legat på att ta fram robusta och energisnåla produkter.

“El är en stor del av påbyggnaden och ett av våra främsta fokusområden för tillfället. Genom att ta fram vårt eget sortiment har vi kontroll över hela processen och kan vi garantera produktkvaliteten, vilket inte hade varit möjligt med inköpta produkter”, säger Thomas Johansson, vice vd för Modul-System.

De nya belysningarna är tillgängliga i olika storlekar och varianter för att passa alla fordon och fungerar i såväl 12V som 24V-system. Alla lampor är E-märkta och levereras med två års garanti.

Se hela sortimentet här »

    

  

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera