Fordonselektriker till Service Center Oslo, Service Center Stockholm och Service Center Göteborg.

Fordonselektriker till Service Center Oslo, Service Center Stockholm och Service Center Göteborg.

-

Modul-System, en av världens ledande leverantörer av inredning och tillbehör för utrustning av servicefordon söker Fordonselektriker till Service Center Oslo, Service Center Stockholm och Service Center Göteborg.

Modul-System har under de senaste åren expanderat sin produktportfölj kraftigt inom inredning till arbetsfordon, golv & vägg, inklädnad, inverters, arbetsljus, elsystem och fleet management system. Servicefordonen blir samtidigt mer och mer tekniskt komplexa och elarbeten utförs på i stort sett alla fordon Modul-System utrustar.

Därför söker vi nu ytterligare efter flera mycket kompetenta och ambitiösa Fordonselektriker till vårt Service Center i Oslo, i Stockholm/Kista och i Göteborg. Gillar du att jobba i en proffsig miljö med marknadens ledande produkter är du varmt välkommen med din ansökan. Hos oss på Modul-System får du marknadsmässiga villkor och en arbetsgivare som tror på framtiden.

Vänligen kontakta Henrik Persson, 0705 468708 för mer information eller ansök via mail till henrik.persson@modul-system.com

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera