Fällbar stol och mellanvägg med skjutdörr för Transit och Crafter

Fällbar stol och mellanvägg med skjutdörr för Transit och Crafter

-

Vår fällbara stol för förarhytten samt vår mellanvägg med skjutdörr för Ford Transit och Volkswagen är certifierade. Typgodkännande kan följaktligen utfärdas av Modul-System.


FÄLLBAR STOL

En fällbar stol bidrar till extra utrymme i förarhytten när stolen inte används. Stolen monteras så att föraren har snabb och enkel åtkomst till bilens lastutrymme. Den fällbara stolen med nackskydd monteras direkt på mellanväggen, vilket innebär att golvytan under stolen hålls fri. Den fällbara stolen fungerar ihop med bilens originalbälte och levereras komplett med allt material som krävs för installation.

Den fällbara stolen möter kraven i ECE R14 och ECE R17. Säkerhetsbältet har testats för att säkerställa att det uppfyller de lagstadgade kraven på hållfasthet och geometri.

Rygg- och nackskydden är designade för att ta hand om enligt lagkrav stadgade krafter.

 
MELLANVÄGG MED SKJUTDÖRR                                                                            

Mellanväggen är tillverkad av lättviktsmaterial och kommer med en skjutdörr som standard. Skjutdörren ger snabb och smidig access till lastutrymmet från förarhytten, vilket spar tid för föraren som levererar paket.

Risken för att föraren ska råka ut för en olycka när hen stiger ut ur fordonet eller går på vägen minskas avsevärt då skjutdörren används. Detta arbetssätt bidrar också till en ökad säkerhet för det transporterade godset, eftersom föraren inte behöver ha sido- eller bakdörrarna öppna i onödan. Dessutom är skjutdörren för extra säkerhet utrustad med ett robust lås, som låser automatiskt när dörren stängs.

Vår mellanvägg med skjutdörr är testad och godkänd enligt den internationella ISO-standarden. Vid testningen har det säkerställts att både mellanvägg och skjutdörr möter kraven för både punktlast och utbredd last.ACCESS
Skjutdörren gör i- och urlastningen mer effektiv.
LÄTT OCH ROBUST
Tack vare den unika sandwichkonstruktionen är mellanväggen både lätt och robust.INSTALLATION
Mellanväggen kan installeras utan påverkan på bilens kaross, vilket reducerar risken för korrosion och rost.
Vi utökar kontinuerligt vårt sortiment av mellanväggar. Om du inte hittar den produkt du söker kan du kontakta oss så kan vi designa en produkt som möter dina behov. Du hittar vårt sortiment här.

För mer information och produktnyheter, vänligen bläddra igenom vår nya Modul-Express-broschyr.

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera