(TILLSATT) Modul-System söker en Innesäljare till Service Center Jönköping

(TILLSATT) Modul-System söker en Innesäljare till Service Center Jönköping

-

TILLSATT
Under de senaste åren har Modul-System, en av världens ledande aktörer inom utrustning av transportbilar, kraftigt expanderat företagets produkt- och tjänstesortiment. På den svenska marknaden har våra tre Service Centers, Stockholm, Göteborg och Jönköping/Mullsjö expanderat kraftigt under de senaste åren.

För att säkerställa en god servicenivå och snabb hantering av kundförfrågningar söker nu Modul-System ytterligare en Innesäljare till vårt Service Center i Mullsjö utanför Jönköping.

Om du gillar att arbeta med moderna IT-system, supportera kunder och samarbeta med många olika kollegor och samtidigt vara en viktig spindel i nätet är detta en intressant tjänst. Har du erfarenhet av Microsoft AX och liknande arbete plus intresse för tekniska produkter kommer du att trivas på Modul-System.

I arbetsuppgifterna ingår framtagning av offerter och ritningar till kund, orderläggning och support till våra Påbyggare, slutkunder och egna verkstäder.

Vänligen skicka din ansökan till henrik.persson@modul-system.com eller ring Henrik på 0705 468708 för öppna frågor om tjänsten.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera