Lätt lastplattform designad för tuffa tag

Lätt lastplattform designad för tuffa tag

-

Modul-Systems nya lastplattform är designad för tuffa tag. Den stabila, utdragbara plattformen klarar laster upp till 250 kg. Trots ökad lastkapacitet har vi, tack vare genomtänkt design och smarta materialval, lyckats sänka vikten med 25 procent.

Lastplattformen används i många olika applikationer och finns därför i olika bredder och djup. De smalare plattformarna monteras ofta så att de kan dras ut genom sidodörren, samtidigt som de lämnar plats för operatören att stiga in i fordonet. De bredare plattformarna är populära på bland annat pickupflak.

Lastplattformen är ergonomiskt utformad och det designade handtaget med tryckknapp innebär att plattformen kan öppnas och stängas med en hand. För extra säkerhet låser den i utdraget läge.

Lastplattformen är förberedd för påbyggnad med lastplatta. Modul-Systems lastplatta är tillverkad i sandwichmaterial med aluminiumtopp, vilket gör den både lätt, slitstark och enkel att hålla ren. Lastplattans integrerade skenor kan användas för fastsättning av inredning eller surrning av tung last. För effektiv förvaring av diverse komponenter kan lastplattan även kompletteras med en sarg.

Som de flesta av Modul-Systems produkter är lastplattformen baserad på modulmått. Det innebär att det går utmärkt att exempelvis montera hurtsar på plattformen, vilket ger bra access till verktyg och utrustning ute på fältet.

 

      


Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera