Första hjälpen-väskor

Första hjälpen-väskor

-

Vi har nu lagt till två nya första hjälpen-väskor till vårt sortiment inom arbetsmiljö och säkerhet, tillsammans med ett tillhörande förvaringsfack. Kunden kan nu välja mellan en väska i medium eller XL storlek, som också är tillgänglig med ett skräddarsytt förvaringsfack för att hålla väskan säkert på plats i ditt fordon. Alla våra första hjälpen-väskor kommer med tydliga instruktioner och är noggrant organiserade för enkel åtkomst vid behov.

Se nedan för mer information om våra nya produkter. För ytterligare information, vänligen kontakta vårt säljteam.

Utforska våra arbetsmiljö- och säkerhetsprodukter för ditt fordon här.

Första hjälpen-väska, Medium

Första hjälpen-väska konstruerad i ett slitstarkt gummiliknande material med matt yta för att hålla damm, fukt och smuts utanför. Utrustningen hålls hygieniskt ren och är alltid redo att användas. Produkterna är packade i transparenta plastfickor för tydlig översikt och det är lätt att hitta rätt produkt när varje sekund räknas. Alla produkter är försedda med tydliga självförklarande instruktioner. Signalfärgerna grönt och gult gör väskan synlig på långt håll. Praktiskt handtag med justerbart kardborrband gör det enkelt att fästa väskan eller bära den med sig. Läs mer om produkten här.

Första hjälpen-väska, XL

Rejäl och välutrustad Första hjälpen-väska konstruerad i hårdplast för att hålla damm, fukt och smuts utanför även i hårda miljöer. Plåsterautomaten på utsidan gör det enkelt att ta ett plåster samtidigt som innehållet i väskan hålls orört och hygieniskt rent. Läs mer om produkten här.

Förvaringsfack för första hjälpen-väska

Läs mer om produkten här.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera