Lifco förvärvar verksamhet för bilinredningar i Norge

Lifco förvärvar verksamhet för bilinredningar i Norge

-

Lifco har tecknat avtal om att förvärva Toolpack AS bilinredningsverksamhet. Med förvärvet blir Modul-System den ledande aktören i Norge på marknaden för inredning till servicebilar.

Den förvärvade verksamheten omsatte 2017 cirka 40 MNOK och har ett femtontal anställda. Verksamheten kommer att konsolideras i affärsområdet Systems Solutions, division Inredning för servicebilar.

Förvärvet kommer inte ha någon väsentlig effekt på Lifcos resultat och finansiella ställning under innevarande år.


För mer information, kontakta gärna:

Åse Lindskog
Media och investerarrelationer
Tel 0730 244 872, e-post ir@lifco.se
Om Lifco
Lifco erbjuder ett tryggt ägande för små och medelstora företag. Lifcos affärsidé är att förvärva och utveckla marknadsledande nischverksamheter med potential att leverera uthållig resultattillväxt och goda kassaflöden. Lifco styrs av en tydlig filosofi som innebär att bolaget är långsiktigt, har fokus på lönsamhet och har en starkt decentraliserad organisation. Koncernen har tre affärsområden: Dental, Demolition & Tools och Systems Solutions. Lifco hade vid årsskiftet 138 rörelsedrivande bolag i 29 länder. År 2017 omsatte Lifco 10,0 miljarder SEK med ett EBITA-resultat på 1 732 MSEK och en EBITA-marginal på 17,3%. Läs mer på www.lifco.se

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera