Vi söker en inköpare till vår fabrik i Mullsjö

Vi söker en inköpare till vår fabrik i Mullsjö

-

Kompetenser:
Fordon, inköp, produktion


Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa med dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Belgien, Nederländerna, Frankrike, Polen, Storbritannien och Tyskland samt försäljning i ytterligare ett antal länder inom och utanför Europa. Koncernen har ca 350 anställda, omsätter c:a 600 miljoner SEK och huvudkontoret ligger i Mölndal. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är börsnoterat. (läs mer på www.lifco.se).


Till vår fabrik i Mullsjö söker vi nu en


Inköpare

Inköparen ansvarar för avropsplanering, orderhantering och bevakning av inköp. Vidare kvalitetsuppföljning av leverantörer och reklamationshantering. I den interna fabriksorganisation, samarbetar du med inköpsansvarig, godsmottagning, produktionsplanering, logistikplanering och produktionsledning. Tjänsten innebär kontakt med befintliga och nya leverantörer. Du rapporterar direkt till vice koncernchef som är ansvarig för Supply Chain, dvs hela produktflödet från produktsortiment, inköp, logistik och marknadsföring.


Erfarenheter:
Vi söker dig som har erfarenhet inom operativt inköpsarbete. Du har en god datorvana och använder Office-paketet utan problem (framför allt Excel) samt har arbetat i affärssystem. Om du kan Microsoft Dynamics AX är detta en merit.


Utbildning:
Du har utbildning inom ekonomi, teknik, logistik, inköp eller motsvarande.


Personliga egenskaper:
Vi vill ha dig som är affärsmässig, noggrann, lättlärd och en lagspelare. Du är serviceminded person som är lyhörd i kontakten med andra. Du har en hög stresströskel, tar initiativ och agerar på ett målinriktat sätt.


Språk:
Du har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på så väl svenska som engelska.


Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att göra skillnad. Din kunskap och yrkesskicklighet ska bidra till att öka effektiviteten och servicegraden för Modul-System som produktleverantör. Inom Modul-System ger vi alltid personer som presterar ett ökat ansvar
och en spännande karriärutveckling.


Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar vi med PAf Rekrytering AB. Du är välkommen att ta kontakt med Carl-Anton Genberg på 070-585 04 32 för mer information. Din ansökan märkt “Inköpare” mailar du till carl-anton.genberg@pafrekrytering.se. Din ansökan vill vi ha senast den 17 november.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera