Multi-Box – vår nya smarta verktygslåda

Multi-Box – vår nya smarta verktygslåda

-

 

Äntligen är vår nya Multi-Box här! Vi har tagit de bästa idéerna från samtliga boxar på marknaden och kombinerat dem i – i våra ögon – den smartaste verktygslådan på marknaden.

Modul-Systems Multi-Box är en praktisk verktygslåda med attraktiv design och smart funktionalitet. Den är större än övriga boxar i vårt befintliga sortiment och som namnet antyder är den extremt mångsidig.

Du väljer själv vilka delar du vill ha och skapar en låda som passar dina behov perfekt. Du bestämmer till exempel om du vill ha ett lock eller inte, och i så fall om det ska vara fällbart eller kunna tas bort helt.

Vi erbjuder en rad olika tillbehör. Bland annat finns det olika avdelare som delar in botten på Multi-Boxen i mindre fack. Vi har också insatser för förvaring av mindre artiklar och dessa kan användas separat eller tillsammans med avdelarna. Tillbehörssortimentet utvecklas kontinuerligt, så håll ögon öppna för nya, smarta produkter.

 

 

Multi-Boxen har sin givna parkeringsplats på ett fast eller utdragbart hyllplan i inredningssystemet och kan enkelt lyftas ut och bäras iväg.

Vid behov kan flera boxar staplas på varandra och låsas med hjälp av staplingsclips. Staplingen fungear oavsett om boxarna har lock eller inte. Genom att släppa på clipsen får du åtkomst till innehållet i respektive låda. Genom Multi-Boxens fönster får du en överblick av innehållet utan att locket behöver öppnas.

När flera boxar ska användas kan de staplas på varandra och placeras på vår trolley. Trolleyn är framtagen för att passa Multi-Boxen perfekt och upp till tre staplade boxar kan lastas på den. När den inte används kan den enkelt vikas ihop så att den tar liten plats och den kan med fördel hängas upp i bilen med hjälp av Modul-Systems verktygskrokar.

Om du vill veta mer om produkterna eller lägga en beställning, vänligen kontakta någon av våra säljare.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera