Modul-System inleder samarbete med Westport

Modul-System inleder samarbete med Westport

-

 
Modul-System, en av världens ledande tillverkare av inredning och tillbehör till lätta lastbilar inleder samarbete med Westport AB i Sverige. Under de senaste åren har Modul-System kraftigt utökat sitt sortiment från inredning och arbetsredskap till traditionella servicefordon till att idag erbjuda kompletta lösningar inom budbil, golv & vägg, elprodukter och mjukvara såsom körjournal och live tracking. Westport är ett kanadensiskt företag med en ledande position i världen avseende att bygga om traditionella fordon till gasdrift. Det svenska Westport företaget finns i Högsbo industriområde i Göteborg och samarbetar tätt med fordonstillverkare inom såväl personbilssegmentet som inom kommersiella fordon. Westport kommer inledningsvis att fokusera på att utrusta budbilar, installation av Modul-Systems nya lättviktsgolv Modul-Floor samt installation av elprodukter och även utrustning till pickups.  

Under hösten har Westport utbildat sin personal på Modul-Systems produkter och installation i kundbilar. Utbildning har även genomförts i Modul-Systems mjukvara Salestool där alla marknadens Lätta Lastbilar finns för virtuell byggnation.

Ansvarig för detta segment hos Westport AB är Peter Timring, Operations Director och Nathalie Eriksson, Corporate Sales & Support.

För mer information, vänligen kontakta:

Nathalie Eriksson 
Corporate & Sales Support 
Westport AB
a Westport Fuel Systems company
Tel: +46 31 757 8507 
Mobil: +46 766 47 8507 
Hulda Lindgrens Gata 4
421 31 Västra Frölunda, Sweden
nathalie.eriksson@wfsinc.com
www.westport.com/sweden
Peter Timring
Director Operations / Purchasing
Westport AB
a Westport Fuel Systems company
Tel: +46 31 757 8530
Mobil: +46 766 47 8530
Hulda Lindgrens Gata 4
421 31 Västra Frölunda, Sweden
peter.timring@wfsinc.com
www.westport.com/sweden

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera