Modul-System söker en Logistikplanerare

Modul-System söker en Logistikplanerare

-

Sista ansökningsdag: 2019-06-19 Plats: Mullsjö
Ansök här: http://www.pafrekrytering.se/pagaende-uppdrag/?jobid=78399

Kompetenser: Logistik, transport, inköp, produktion, fordon


Om företaget
Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa med dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Belgien, Nederländerna, Frankrike, Polen, Storbritannien och Tyskland samt försäljning i ytterligare ett antal länder inom och utanför Europa. Koncernen har ca 350 anställda, omsätter c:a 750 miljoner SEK och huvudkontoret ligger i Mölndal. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är börsnoterat. (läs mer på www.lifco.se).

Till vår fabrik i Mullsjö söker vi nu en

Logistikplanerare

Logistikplaneraren ansvarar för frisläppning av svenska kundorder till koncernens centrallager, kommunikation av orderstatus mot svenska försäljningsorganisationen, hantering av speditörers fakturor, samt bevakning och korrigering av lagersaldon och lagervärden på koncernens lokala lager på olika marknader. I den interna fabriksorganisationen, samarbetar du med lagerpersonal, produktionsplanerare, produktionsledare och inköpare. Du kommunicerar med innesäljare i den svenska försäljningsorganisationen, med speditörer och med de lokala marknadernas lageransvariga. Du är back-up till motsvarande tjänst för export. Du rapporterar direkt till vice koncernchef som är ansvarig för Supply Chain, dvs hela produktflödet från produktsortiment, inköp, logistik och marknadsföring.

Erfarenheter:
Vi söker dig som har erfarenhet inom logistik eller transport. Du har en god datorvana, har arbetat i affärssystem och använder Office-paketet utan problem (framför allt Excel). Om du kan Microsoft Dynamics AX är detta en merit.

Utbildning:
Du har utbildning inom logistik, inköp, ekonomi, eller motsvarande.

Personliga egenskaper:
Vi vill ha dig som är affärsmässig, noggrann, lättlärd och en lagspelare. Du är serviceminded och är lyhörd i kontakten med andra. Du har en hög stresströskel, tar initiativ och agerar på ett målinriktat sätt.

Språk: 
Du har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på så väl svenska som engelska.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får möjlighet att göra skillnad. Din kunskap och yrkesskicklighet ska bidra till att öka effektiviteten och servicegraden för Modul-System som produktleverantör. Inom Modul-System ger vi alltid personer som presterar ett ökat ansvar och en spännande karriärutveckling.

Antag utmaningen och sök tjänsten snarast genom att registrera din ansökan och CV via länk i nedre delen av annonsen, på vår hemsida www.pafrekrytering.se

Därmed finns du i vår databas och kan bli tillgänglig för framtida rekryteringar, om inte denna tjänst blir aktuell. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vi vill gärna ha din ansökan omgående.

Sista ansökningsdag: 2019-06-19

Välkommen med din ansökan: http://www.pafrekrytering.se/pagaende-uppdrag/?jobid=78399

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera