Modul-System Service Center Göteborg söker personal till Sälj & Service

Modul-System Service Center Göteborg söker personal till Sälj & Service

-

Modul-System, en av världens ledande tillverkare av inredning och tillbehör till Lätta Lastbilar, är inne i en positiv fas med många nya produkter som lanserats och många spännande förfrågningar.

För att bibehålla och samtidigt utveckla en stabil och bra kundservice söker vi nu en person till som skall vara baserad på Modul-System Service Center Göteborg och serva våra kunder, främst i Västra Sverige.

Är du intresserad av att arbeta med försäljning och produktion av kompletta transportbilar är Modul-System en bra arbetsplats. Här skapar du dina egna offerter i vår mjukvara Salestool, presenterar lösning till kund och följer sedan kundbilen genom vår produktion. För att vara framgångsrik i denna rollen är det viktigt med en hög teknisk kunskap om arbetsfordon, goda elkunskaper och gedigen erfarenhet av liknande verksamhet. Vi arbetar med många olika kunder såsom Bilhandel, kommuner och både större och mindre slutkunder. Vår ambition på Modul-System är att kombinera marknadens mest attraktiva produkter med marknadens bästa service. Modul-System arbetar i Microsoft Dynamics AX och erfarenhet av detta system är en fördel men inget krav.

Modul-System ingår i den svenska Lifco koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen, www.lifco.se

För mer information om Modul-System, gå in på www.modul-system.se eller skicka ett mail till henrik.persson@modul-system.com med din ansökan. Alternativt ring Henrik på 0705 468708 för öppna frågor.

Sista datum för ansökan är den 5:e juni. Vi ser framemot din ansökan.

 

Arbetarens silvriga pickup truck med bilinredning från Modul-System på arbetet

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera