Lätt och robust taksystem

Lätt och robust taksystem

-

Nu lanserar vi vårt egna sortiment av takmonterade tillbehör. I sortimentet ingår takbågar, rörboxar samt tillbehör. “Takräckena monteras i bilens integrerade fästpunkter, vilket innebär att vi inte behöver borra några hål i fordonets tak”, säger Thomas Johansson, vice VD för Modul-System.

 

 

Som leverantör av nyckelfärdiga lösningar har vi på Modul-System erbjudit våra kunder taksystem under lång tid.

“Skillnaden från tidigare är att vi nu erbjuder ett egenutvecklat system, vilket innebär att vi med självförtroende kan säga att vi erbjuder en produkt av högsta kvalitet”, säger Thomas Johansson.

Sortimentet består av takräcken, en låsbar rörbox som kan öppnas i båda ändar (tillgänglig från prel. augusti) och en hel uppsjö av tillbehör. Takräckenas aerodynamiska design bidrar till att minska oönskat ljud och är positiv för bränsleförbrukningen.

För att optimera vikten är takbågarna tillverkade av höghållfast aluminium. Rörens integrerade T-spår används med fördel till att montera fästen för belysning, laststopp, lastsurrningsöglor och andra tillbehör. Alla monteringsvinklar är tillverkade av pulverlackerat, galvaniserat stål och detaljer som exempelvis ändavslut är gjorda av plast.

”Vårt mål är att använda rätt material på rätt plats för att optimera vikt, robusthet, funktionalitet och design”, säger Thomas Johansson.

Vi har skapat ett system som passar vårt övriga sortiment perfekt. Exempelvis har alla belysningsfästen designats för att passa vårt sortiment av lampor och varningsbelysning, vilket förenklar installationen.

Takräckena är designade för att klara fordonets specificerade taklast.

“Med det menar vi allt från daglig användning till de krafter som det kan utsättas för vid en eventuell kollision. Systemet är självklart designat för att klara utomhusmiljö och möter alla lagkrav”, berättar Thomas Johansson.

Systemet har, i likhet med vår fordonsinredning, krocktestats i enlighet med ECE R17 20g.

Lättvikt och robusthet är nyckelord för Modul-System. Våra inredningar är välkända för att klara tuffa tag, samtidigt som de är bland de lättaste på marknaden. Vårt sortiment av takmonterade tillbehör är inget undantag. Om du vill veta mer om vårt nya taksystem, vänligen kontakta någon av våra säljare för att diskutera dina specifika behov.

Visa produkter »

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera