Modul-System lanserar rörbox för integrerade taksystem

Modul-System lanserar rörbox för integrerade taksystem

-

Tidigare under året konstruerade och lanserade vi stolt vårt eget helt integrerade taksystem. Med hjälp av fordonets befintliga fästpunkter kan Modul-Systems takräcken och takbågar monteras utan att borra i fordonets tak.

Utöver det stora sortimentet av tillbehör till vårt taksystem, lanserar vi nu även en lätt och robust rörbox tillverkad i höghållfast aluminium. Rörboxen skyddar rör och liknande under transport. Det är den perfekta lösningen för säker transport av rör och allt annat som får plats i den 150 mm stora rörboxen, eller 124 mm stor med monterad innerbeklädnad.

Modul-Systems rörbox finns i tre olika längder:

  • 2,5 m (lastlängd 2,1 m) vikt 12,9 kg
  • 3,5 m (lastlängd 3,1 m) vikt 16,5 kg
  • 4,5 m (lastlängd 4,1 m) vikt 20,1 kg

För din bekvämlighet och för enkel i- och urlastning är rörboxen öppningsbar i båda ändar. För att förhindra stöld levereras rörlocken med integrerade lås vilket innebär att hänglås inte behövs och att dina rör är säkra.

Rörboxen monteras snabbt och enkelt i T-spåret på Modul-Systems takbågar.

För att förhindra att föremål repas och för att minska buller, finns även en lätt beklädnad tillgänglig som enkelt kan monteras på rörboxens innerväggar. Vi erbjuder beklädnader för de två kortaste rörboxarna, och som finns att köpa separat.

Om du vill veta mer om vårt nya integrerade taksystem och våra rörboxar är du välkommen att kontakta en av våra teammedlemmar som gärna diskuterar dina närmare behov.

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera