Besök Modul-System på Parcel+Post Expo 2019

Besök Modul-System på Parcel+Post Expo 2019

-

                 

Världens ledande internationella mässa och konferens för post- och paketbranschen kommer till Amsterdam och pågår mellan den 30 september och 3 oktober 2019.

 

Evenemanget ger postoperatörer, kurir, e-fulfillment-företag, gränsöverskridande speditörer och leveransföretag möjlighet att se de senaste produkterna för branschen. Med mer än 3 000 besökare årligen från mer än 100 länder är Parcel+Post Expo det ledande globala evenemanget för världens post-, paket- och expressföretag.

 

Du hittar Modul-System i monter 535 mellan den 1 och 3 oktober, där vi kommer att demonstrera den kompletta ultralätta lösningen Modul-Express för post- och paketservicefordon. Lösningen består av golv, beklädnad, väggskenor, fällbara hyllor med nät och mellanvägg med skjutdörr. Dessutom installeras det nya våg- och överlastningsskyddssystemet i fordonet.

 

Golvet, som heter Modul-Floor, är ett lätt aluminiumgolv med sandwichkonstruktion som har integrerade aluminiumskenor för surrningsmöjligheter. Vikten som man sparar genom att använda aluminium jämfört med ett traditionellt 12 mm plywoodgolv är 15–20 %. Golvet limmas i fordonet, och avsaknaden av hål gör att risken för korrosion eller konflikt med batteriet i elfordon elimineras.

Det lätta fodret är en honeycomb-konstruktion i polypropen som gör att vikten kan reduceras med nästan 40 % jämfört med ett traditionellt plywoodfoder, medan de limmade väggskenorna förstärker fordonets chassi ytterligare, med ökad säkerhet som följd. Väggskenorna ger även möjlighet att montera fällbara hyllor och surrningar.

 

Du kommer även att kunna se Modul-Systems patenterade fällbara hyllplan tillverkade av ultrahöghållfast stål. De lätta hyllorna kan bära 120 kg och är mycket lätta att använda. Missa inte att kolla in vår nya nätlösning, som förhindrar att paket faller ner från hyllorna vid en hård inbromsning. Den modulära clipsfunktionen gör också att det är mycket enkelt att flytta näten.

 

Mellanväggen med skjutdörr bygger på en lätt sandwichkonstruktion av aluminium som är upp till 50 % lättare än traditionella mellanväggar i stål eller aluminium. Dörren kan utrustas med ett vanligt handtag utan lås, ett cylinderlås, slam lock-lås eller elektriskt lås på begäran.

 

Vi är oerhört glada över att få möjlighet att visa det nya vägningssystemet för mässbesökarna. Systemet gör att föraren kan se fordonets totala vikt i telefonen, via Modul-Connect-appen eller på en displaypanel i hytten.

 

Förutom att mässbesökarna kan uppleva alla de senaste innovationerna och tekniken som driver branschen framåt direkt på plats, är konferensen också värd för experter som kommer att tala om och diskutera de viktigaste frågorna och framtiden för den globala post- och paketleveransbranschen.

 

Parcel+Post Expo hålls i Hall 8, RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam i Nederländerna och det är gratis entré. Med 160 internationella utställare är det ett inspirerande evenemang med möjligheter till nätverkande för post-, paket- och kurirbranscherna.

 

Vi ser fram emot att få välkomna dig när du besöker Modul-System i monter 535.

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera