Teknisk säljare till Modul-System, Göteborg Mölndal

Teknisk säljare till Modul-System, Göteborg Mölndal

-

Ansök här

Modul-System
 är en av världens ledande leverantörer av inredning, elektronik och tillbehör till alla typer av lätta lastbilar såsom servicefordon och budbilar. Huvudkontoret är beläget i Mölndal och vi har dotterbolag i Europa och Asien. Dessutom har vi ett globalt partnernätverk och våra produkter säljs i mer än 50 länder världen över. Modul-System ingår i Lifco koncernen, som är noterat på Stockholmsbörsen. Inredningarna produceras i vår egen fabrik i Mullsjö utanför Jönköping. Kvaliteten säkerställs genom ISO 9001- 
och ISO14001 certifiering och produktionsprocesserna följer också den europeiska TÜV-standarden. Modul-System koncernen omsatte ca 800 Msek 2019.

 

 

Sista ansökningsdag: 2020-09-16
Jobbkategori: Försäljning
Plats: Mölndal

Modul-System är inne i en expansiv och mycket positiv fas, delvis drivet av stora förändringar i bilbranschen och delvis drivet av ett kraftigt breddat sortiment. Företagets produkter säljs till ca 50 länder varav 10 länder där Modul-System har egna dotterbolag i Europa och i resterande länder sker försäljningen till distributörer.

För att möta den ökade efterfrågan på våra produkter i Sverige söker vi nu en teknisk säljare med placering på huvudkontoret i Mölndal.

Den här tjänsten passar dig som varje dag längtar till kundmötet, som bygger hållbara långsiktiga relationer och som hela tiden vill leverera kundservice i världsklass. Branscherna där våra kunder finns är flera, alla företag som i sin vardag använder servicebilar eller budbilar. Du kommer även samarbeta med påbyggare och bilhandeln. En stor del av arbetstiden är du ute och träffar både nya och befintliga kunder. I arbetet ingår också att stötta kollegorna på kontoret vid behov med att besvara inkommande samtal från kunder och träffa kunder i vårt showroom.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att erbjuda och sälja optimala lösningar till kunderna. Modul-System har ett brett sortiment, så du kan enkelt anpassa ditt erbjudande beroende på kundens behov och storlek.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med mycket utvecklande kontakter mot både kunder och leverantörer inom fordonsbranschen. Du erbjuds ett flexibelt arbete i ett företag med höga ambitioner, en bred produktportfölj och korta beslutsvägar. Du har ansvaret för att driva affärerna i mål, från första kontakt tills kunden är nöjd.

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning, alternativt en god teknisk förståelse och annan försäljningserfarenhet. Vi förutsätter att du har B-körkort, god datorvana samt god svenska och engelska i tal och skrift. På Modul-System arbetar vi i affärssystemet AX och i vårt eget ritverktyg Salestool. Du är van att själv planera dina arbetsuppgifter och boka dina kundbesök, där struktur, noggrannhet och ansvarstagande är en självklarhet. Eftersom du arbetar nära övriga kollegor på företaget underlättar det om du är samarbetsorienterad och prestigelös. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper som attityd, driv och inställning. 

Välkommen att ansöka med bifogat CV och personligt brev via www.jerrie.se senast onsdag 16/9. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Martin Dahlberg 0763-17 07 41

Ansök här

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera