LEVC lanserar nya VN5 transportbil

LEVC lanserar nya VN5 transportbil

-

Modul-System har arbetat tillsammans med brittiska fordonstillverkaren LEVC för att konvertera sina TX-taxibilar till deras nya erbjudande, VN5 transportbil, lämplig som både post- och budbil samt servicebil. Förlanseringen av LEVC fordon, fullt utrustade med Modul-Systems produktsortiment, sker januari 2021 i Storbritannien.

   

Förra veckan lanserade LEVC sin VN5 transportbil, en revolutionerande lätt lastbil som kan erbjuda utsläppsfria transporter utan några av nackdelarna. En räckviddsökare, flera körlägen, flexibel laddning och enastående effektivitet är inbyggd som standard.

VN5 kan köra var som helst utan avbrott, för uppdrag både i och utanför staden.De första fordonen som byggts passar till exempel för kunder inom elförsörjning. VN5: s aluminium- och kompositkonstruktion passar väl ihop med Modul-Systems limmade modulära golv golv med integrerade skenor, beklädnad och väggskenor. Detta möjliggör en snabb och stark installation av den modulära lättviktsinredningen i ultrahöghållfast stål.Bilen har 230V för laddning av elverktyg, från Modul-Systems 2000 Watt inverter. Invändig takbelysning, arbetsbelysning och hörnlampor är alla anslutna via Modul-Connect som kan slås på och med hjälp av Modul-Connect appen eller en brytarpanel.

VN5:ans vikt övervakas via Modul-Connect vägningssystem så att föraren enkelt följa bilens totala vikt, vikt på fram- och bakaxel samt tillgänglig lastkapacitet för att på så vis kunna hålla sig säker och laglig på vägen.Elektricitet tillförs av ett extra batteri som laddas via en Modul-System DC-DC batteriladdare som tillåter batteriet att laddas när räckviddsökaren är igång eller när fordonet laddas från nätet och på så vis inte påverkar det exceptionella arbetsområdet för VN5:an.De skräddarsydda, lätta och robusta roof bars från Modul-System är tillverkade av höghållfast aluminium. Alla fästen är tillverkade i pulverlackerat rostfritt stål och den aerodynamiska designen minskar buller och ökar bränsleeffektiviteten.

Det integrerade T-spåret kan användas för snabb och enkel installation av belysningsfästen, rörboxar, laststopp, surrningar och andra tillbehör.

Besök LEVCs webbplats för mer information om denna spännande och branschförändrande lösning.

www.LEVC.com                                                    www.modul-system.se


 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera