Modul-Connect vägningssystem

Modul-Connect vägningssystem

-

Vägningssystemet övervakar fordonets vikt i realtid. Vikten visas på en brytarpanel med display, mobiltelefon eller surfplatta och presenteras i relation till lastkapaciteten.

Systemet får data från sensorer monterade på fordonets fjädring och huvudstyrenheten och gör det möjligt för föraren att enkelt följa bilens totala vikt såväl som vikt på fram- och bakaxel. Systemet är extremt exakt med +/- 2,5% avvikelse nära maximal lastkapacitet. Huvudstyrenheten överför informationen via Bluetooth® till en brytarpanel, mobiltelefon eller surfplatta.

Brytarpanelen, med en högkvalitativ OLED-skärm, är utformad för att passa i fordonets förarhytt. Bakgrundsbelysta knappar gör det enkelt för föraren att se vilka tillbehör som är igång. En mobiltelefon (iOS / Android) eller en surfplatta (iOS / Android) kan användas i kombination med eller istället för brytarpanelen. Modul-Connect-appen, med användarvänlig grafik, varnar föraren när fordonet är nära maximal belastning.

Vägningssystemet är en del av Modul-Connect, som är en plattform för alla digitala och elektriska fordonsenheter. Det kan också styra produkter som arbetsljus, blixtljus, varningsljus, ljusramper, trafikskyltar och invertrar. Kommunikationen sker via Bluetooth®- och CAN-signaler från fordonet. Plattformen är fristående och stör inte fordonets eget elektriska system. Produkten är CE- och E-märkt, med 3 års garanti.

 

            

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera