Montör till Modul-System Stockholm, Kista

Montör till Modul-System Stockholm, Kista

-

Ansök här


Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en montör till vår kund Modul-System i Kista.
Som montör utrustar och inreder du transportbilar efter kundens beställning. Utifrån ritningar och bilder bygger och inreder du bilarna med delar så som skåp, elektronik, lampor och larm.
Du kommer att ingå i ett team men arbetar självständigt med dina bilar. Där du får vara problemlösare och hitta sätt att nå bästa resultat.
Arbetet är måndag-fredag 7-16, övertid förekommer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på Autorekrytering men för rätt person finns chans för anställning direkt hos kund.

 

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete sen tidigare eller har ett eget intresse för att bygga och montera. Kanske arbetar du på din egen bil och även den som renoverar i hemmet.
Krav för tjänsten är B-körkort.

För denna tjänst är det viktigaste din personlighet, att du trivs i en sådan miljö och har ett stort intresse. Du gillar att lösa problem och ser lösningar i allt.

 

Om företaget

Modul-System är en av världens ledande leverantörer av inredning, elektronik och tillbehör till alla typer av lätta lastbilar såsom servicefordon och budbilar. Huvudkontoret är beläget i Mölndal och vi har dotterbolag i Europa och Asien. Dessutom har vi ett globalt partnernätverk och våra produkter säljs i mer än 50 länder världen över. Modul-System ingår i Lifco koncernen, som är noterat på Stockholmsbörsen. Inredningarna produceras i vår egen fabrik i Mullsjö utanför Jönköping. Kvaliteten säkerställs genom ISO 9001- och ISO14001 certifiering och produktionsprocesserna följer också den europeiska TÜV-standarden. Modul-System koncernen omsatte ca 800 Msek 2019.

 

Kontaktuppgifter

Vid frågor om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta konsultchef:
Caroline Gimmerborn 08-409 144 47
 

ORT
Stockholms län

OMFATTNING
Heltid 

ANSÖK SENAST
2020-11-12

Ansök här

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera