Vi söker en Mekaniker för framtagning, specialprodukter och testning till Mullsjö

Vi söker en Mekaniker för framtagning, specialprodukter och testning till Mullsjö

-

 

Mekaniker för framtagning, specialprodukter och testning
Jönköping / Mullsjö

Ansök här

Befattningsbeskrivning
I rollen som mekaniker samverkar du med produktionspersonal, säljorganisation, produktchefer och konstruktörer. Du medverkar vid fabrikens och teknikavdelningens dagliga planeringsmöten. Rapporterar till närmaste chef som är Anders Carlsson. 

Arbetsuppgifter
Som mekaniker i vår specialverkstad ansvarar du för framtagning av våra kundanpassade produkter. Du har en nära kommunikation med våra produktchefer för att säkerställa specifikationen vid produktframtagning. Du utför också testning av våra produkter för konstruktionsavdelningen. 

  • Ta fram specialprodukter med hjälp av fabrikens maskinpark och specialverkstadens utrustning
  • Söka information i CAD och ERP-system
  • Kommunikation med fabriks-, logistik- och säljorganisation under produktframtagning
  • Hjälpa till med underhåll och reparationer av maskinpark
  • Testning av produkter tillsammans med konstruktionsavdelning
  • Ta fram fixturer och riggar för produktion och testning

Din profil
För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom maskinbearbetning, svetsning och montering. Du har tidigare erfarenhet av att läsa och förstå ritningsunderlag i CAD. 

  • Hämta information på server och i ERP system.
  • Kunskap i MS Office mjukvara, kunskap i Solidworks eller liknande CAD-system är meriterande
  • Allmän datorkompetens

 

Som person har du lätt för att kommunicera med andra och är självgående i ditt arbete. Du är initiativrik och trivs med att ta ansvar för dina uppgifter. 

Är du en framåt lösningsorienterad person, har du det rätta förutsättningarna för att trivas hos oss!

 "Jag har länge känt till Modul-System och efter tre års studier var det dags att ta nästa kliv i karriären. Själva tjänsten som jag sökte på Modul-System i våras var inte helt enligt mina drömmar, men tack vare flexibiliteten som finns och deras vilja att hitta engagerade medarbetare, skapades en tjänst som passar mig som handen i handsken.

Jag trivs väldigt bra på Modul-System då jag föredrar och trivs i en platt organisation som ger varje medarbetare möjlighet att växa, utvecklas och göra skillnad. Jag gillar att det ständigt är nya projekt på gång med bred variation vilket gör att jag aldrig har tråkigt på jobbet eller känner mig understimulerad.

Stämningen i teamet är väldigt bra med god humor och högt till tak. Ett brett åldersspann mellan kollegor bidrar till intressanta diskussioner i ett öppet forum där alla är välkomna. Frihet under ansvar gör att varje medarbetare lägger upp sitt arbete till vad som passar dem bäst, vilket leder till en mer avslappnad och stressfri miljö som ger avtryck på såväl arbete som fritid. "

- Fredrik Arvidsson, konstruktör och testingenjör

 

Vi erbjuder
Ett självständigt arbete i en platt och innovationsdriven organisation, där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Inom Modul-System ger vi alltid personer som presterar ett ökat ansvar och en spännande karriärutveckling.

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Anders Carlsson, teknikchef för Modul-System, 070-546 86 70.

Skicka in din ansökan här. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa, samt försäljning i ytterligare ett antal länder globalt. Koncernen har ca 300 anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Mölndal) och produktionsanläggningen finns i Mullsjö. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.  

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera