Vi söker en Produktionstekniker till Mullsjö

Vi söker en Produktionstekniker till Mullsjö

-

 

Produktionstekniker
Mullsjö

Ansök här


Som produktionstekniker för Modul-System är du placerad i Mullsjö, där vi har vår produktion. I produktframtagningsprocessen har du ett nära samarbete med produktionsteamen och övriga funktioner i fabriken samt med produktchefer och konstruktörer. Din uppgift är att säkerställa att produktionsprocessen är kostnadseffektiv, säker och stabil med högt kvalitetsutfall. Du ges stor frihet under ansvar och vi ser gärna att man arbetar över gränserna för att bidra till vår framtida utveckling. 

 

"Jag har länge känt till Modul-System och efter tre års studier var det dags att ta nästa kliv i karriären. Själva tjänsten som jag sökte på Modul-System i våras var inte helt enligt mina drömmar, men tack vare flexibiliteten som finns och deras vilja att hitta engagerade medarbetare, skapades en tjänst som passar mig som handen i handsken.

Jag trivs väldigt bra på Modul-System då jag föredrar och trivs i en platt organisation som ger varje medarbetare möjlighet att växa, utvecklas och göra skillnad. Jag gillar att det ständigt är nya projekt på gång med bred variation vilket gör att jag aldrig har tråkigt på jobbet eller känner mig understimulerad.

Stämningen i teamet är väldigt bra med god humor och högt till tak. Ett brett åldersspann mellan kollegor bidrar till intressanta diskussioner i ett öppet forum där alla är välkomna. Frihet under ansvar gör att varje medarbetare lägger upp sitt arbete till vad som passar dem bäst, vilket leder till en mer avslappnad och stressfri miljö som ger avtryck på såväl arbete som fritid. "

- Fredrik Arvidsson, konstruktör och testingenjör

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för arbetsplatsutformning
 • Kapacitets- ställtids- & cykeltidsanalyser
 • Uppdatera grunddata, kalkyler i affärssystem
 • Programmering av maskiner (Fräsar, Trumpf stans, Salvagnini bockmaskin och ABB Robot studio)
 • Implementera utvalda Lean-metoder
 • Implementera automaitonsprocesser med t.ex. ko-laborativa robotar
 • Driva processen för framtagning av prototyper & 0-serier
 • Stödja konstruktörer med produktionsförutsättningar

Din profil
Med några års erfarenhet av arbete med produktion, efter avslutade studier har du god förståelse för kostnader vad gäller investeringar, tillverknig och konstruktioner.

 • Högskole- eller gymnasieingenjör eller motsvarande i erfarenhet inom produktionsteknik
 • Kan hantera affärssystem (AX) med processer och strukturer
 • Kunskaper inom Lean Production och arbetsergonomi
 • God datorvana och kunskaper inom MS Office
 • Kunskaper inom programmering av maskiner
 • Meriterande med kunskap om PLC-programmering

Som person är du trygg i din yrkesroll och drivande i ditt eget arbete. Andra viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är att du är kommunikativ, strukturerad och flexibel i ditt arbete samt vågar ta för dig och komma med egna förslag till förbättringar som gör att Modul-System fortsätter att växa.  

Vi erbjuder
Ett självständigt arbete i en platt och innovationsdriven organisation, där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Inom Modul-System ger vi alltid personer som presterar ett ökat ansvar och en spännande karriärutveckling.

 

 Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Malou Magnusson på 0707-588745 eller Nicole Diener på 0735-258686.

Klicka här för att ansöka. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa, samt försäljning i ytterligare ett antal länder globalt. Koncernen har ca 300 anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Mölndal) och produktionsanläggningen finns i Mullsjö. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.  

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera