Modul-System byter demobilar till elfordon och bjuder in till testdagar

Modul-System byter demobilar till elfordon och bjuder in till testdagar

-

Modul-System, en av världens ledande tillverkare av inredning och tillbehör till lätta lastbilar har tagit beslutet att skifta ut företagets demobilar till elfordon i så stor omfattning som möjligt. Det innebär att vi kommer utrusta samtliga demobilar med våra egna lösningar som är optimerade för elfordon from 1/1 2021. Första eldemobilen vi kommer att utrusta är en LDV Maxus ED3 med kort hjulbas.

Samtliga demobilar kommer forlöpande att utrustas med vårt egenutvecklade lättvikstgolv Modul-Floor som limmas fast i karossen. Inredning och annan utrustning monteras sedan i Modul-Floor golvets railsystem. På kaross sidor, dörrar och tak kommer vi att utrusta och isolera samtliga fordon med Modul-Systems egen inklädnad och isolering. Som en viktig del för att optimera säkerheten i lätta lastbilar använder vi också vår egen säkerhetsskena Modul-Rail för säkert väggmontage av inredning och annan utrustning.

Samtliga demobilar kommer också att utrustas med vår egen telematiklösning Modul-Connect så att vi hela tiden kan se var fordonen befinner sig och hur hårt lastade de är, hur de används samt vilken batterikapacitet de har. I Modul-Connect-sortimentet ingår även arbetsbelysning, inverters, batterivakt och mycket mer.

Samtliga demobilar kommer också att användas för demo av vårt inredningssortiment Modul-System samt vårt takräckessortiment och rörboxar.

Modul-System ser framemot att vara del av den snabba utvecklingen inom elfordon och vi kommer utföra egna tester i samarbete med våra kunder och vi kommer också att dela med oss av våra erfarenheter löpande.

Vill ni redan nu testa demobilar som drivs av el är det bara att skicka in en intresseanmälan på info@modul-system.se  

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera