Säkra och robusta dubbelgolvslösningar

Säkra och robusta dubbelgolvslösningar

-

Dubbelgolvslösningar i lätta transportbilar ökar i popularitet. Många hantverkare satsar på bilar i det mindre segmentet och uppskattar möjligheten att kunna maximera nyttjandevolymen i fordonet. Långt och tungt gods förvaras i långa lådor under dubbelgolvet, medan utrymmet ovanför golvet är disponibelt för handverktyg och annan utrustning. Med fördel kan inredning installeras ovanpå dubbelgolvet för ökad funktionalitet.


     

Säkerhet är ett av Modul-Systems kärnvärden. Vid en krocksituation kommer lösa verktyg, last och utrustning snabbt i rörelse och trycks framåt mot mellanväggen. Därför ska man om möjligt förvara sin last i lådor. Vid en eventuell bakifrånkrock kan en lådsektion som sträcker sig hela vägen fram till mellanväggen dock innebära en risk. Lådsektionen trycks framåt mot mellanväggen, och i värsta fall, genom densamma. För att ytterligare förbättra säkerheten för förare och passagerare vid en eventuell krock designar vi våra dubbelgolvslösningar med en inbyggd krockzon. I praktiken innebär det att det finns utrymme för produkterna att tryckas ihop utan att tryckas in i mellanväggen och i värsta fall vidare in i förarhytten.

För att ytterligare förbättra skyddet för förare och passagerare rekommenderar vi vår nya krockpanel som förstärker mellanväggen och tar upp lasterna från dubbelgolvslösningen. Krockpanelen är skräddarsydd för varje bilmodell.

 

Är du intresserad av en lösning med extra långa lådor, dubbelgolv med integrerade surrningsmöjligheter, inbyggda krockzon och en krockvägg för extra säkerhet? Tveka inte att kontakta någon av våra säljare för att få veta mer.     

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera