Modul-Systems nya lättviktsgolv Modul-Floor har blivit en succé

Modul-Systems nya lättviktsgolv Modul-Floor har blivit en succé

-

Modul-Systems nya lättviktsgolv Modul-Floor har blivit en succé. Modul-Floor tillverkas i högvolymproduktion och med hjälp av stora lager kan vi snabbt leverera vårt golv till samtliga bilmodeller.

Modul-Floor är ett säkert, icke organiskt, lätt och tidseffektivt system för att lägga golv och installera utrustning i lätta lastbilar.

Modul-Systems nya golv Modul-Floor är mycket konkurrenskraftigt jämfört med andra golvmaterial och även prisbilden är attraktiv. För att få en offert, kontakta info@modul-system.se eller ring 08 477 09 00 alternativt 031 746 87 00.  MODUL-FLOOR
Modul-System revolutionerar produktområdet golv, beklädnad och installation med ett robust lättviktssystem som snabbt och säkert kan monteras i servicefordon. Systemet består av ett modulärt golv, beklädnad i lättviktsmaterial samt skenor med T-spår för snabb och säker montering av fordonsinredning och tillbehör. Alla produkter installeras med hjälp av extremt starkt lim. Eftersom det inte kräver borrning i karossen elimineras risken för rost, vilket är positivt för bilens andrahandsvärde. Systemet är en stor innovation inom produktområdet, ett påstående som stöds av fler än tio patentsökta lösningar. 


FÖRDELAR

  • Golv, beklädnad och installationssätt som ej kräver håltagning i bilens kaross.
  • Lättviktsprodukter som ökar lastkapaciteten och sänker koldioxidutsläppen.
  • Robusta och halkfria golv med hög slagtålighet för användning under många år.
  • Profiler möjliggör snabb och säker installation och erbjuder goda surrningsmöjligheter.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera