Modul-Connect PRO - Manage your vehicle fleet

Modul-Connect PRO - Manage your vehicle fleet

-


I 50 år har vi utvecklat ett stort antal produkter som gör din servicebil smartare.

Idag tar vi steget in i nästa generation av fleet management och alla fördelar som det medför.

Nu introducerar vi Modul-Connect PRO.


 

VI TAR FLEET MANAGEMENT TILL NÄSTA NIVÅ

Modul-Connect PRO väcker din fordonsflotta till liv. En kraftfull kontrollbox i varje fordon ger smarta funktioner och förser förare och backoffice med data i realtid. Den smarta telefonen revolutionerade hur människor kommunicerar. Nu gör Modul-Connect PRO samma sak inom fleet management.


Modul-Connect PRO kan göra allt som Modul-Connect kan. Dessutom ger systemet dig möjlighet att följa och styra din fordonsflotta.

Ett inbyggt SIM-kort gör att Modul-Connect PRO kan skicka all insamlad data till molnet för visualisering i kundportalen. Du väljer själv vilken användare som ska ha tillgång till vilken information.

I kundportalen visas samtliga fordon i en lista samt på en karta där du kan se aktuell position, rutt, batteristatus och, om ett vägningssystem är installerat, aktuellt vikt. Om systemet upptäcker ett värde från en sensor som ligger utanför det tillåtna intervallet visas en varning på kartan.

All data lagras och genom att använda kalendern kan du enkelt få en översikt av tidigare rutter, körmönster och varningar.

Med körjournaltjänsten genereras rapporter med exakta rutter, körmönster och vägtullpassager. Föraren kan kategorisera resan som ’arbete’ eller ’privat’, vilket underlättar när den månatliga körjournalen ska rapporteras.

Om spårsändare är kopplade till fordonet är det inte bara föraren, utan även användare av kundportalen, som kan se om utrustning glöms kvar.

Läs mer om Modul-Connect PRO här


 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera