Nya Extra Långa Lådor

Nya Extra Långa Lådor

-Våra extra långa lådor får ett ansiktslyft. Den nya versionen har många fördelar, inklusive:

  • Ökad utdragbarhet. De nya lådorna kan dras ut ca. 80% jämfört med tidigare 70%. Genom att flytta utdragningsstoppet kan lådorna dras ut ännu mer, men med minskad lastkapacitet som resultat.
  • Förbättrad upplevd kvalitet. De nya kullagren är belagda med en plastlagerbana som i kombination med sin runda form minskar nötning och gör lådan lätt att dra ut. Varje låda har fasta kullager på ena sidan för att styra lådan och flexibla lager på den andra för att ta upp eventuella toleranser.
  • Möjlighet att lasta mer. Varje låda har en lastkapacitet på 80 kg. Genom att använda ett gummerat förstärkningsskiva är det möjligt att lasta 100 kg i en låda. Maximal lastkapacitet för en komplett hurts är 200 kg.
  • Ökad säkerhet. Handtagen är utrustade med dubbel låsning för att hålla lådan på plats under färd. Alla lådor är också utrustade med en CRP (Crash Restraint Panel), som förhindrar tung last från att åka framåt vid en kraftig inbromsning eller kollission, som har förstärkts och är nu dubbelt så stark jämfört med den tidigare versionen. Hurtsstommen har också fått en extra förstärkningsprofil i fronten för att klara de extra krafter den utsätts för på grund av den ökade utdragbarheten.
  • Längre lådor. De extra långa lådorna finns i tre bredder, sju djup och tre höjder. Finns nu i längder upp till 2 meter.
  • Enklare installation. De nya lådorna är lättare att installera. Från och med nu kommer shims inte heller att behöva användas, eftersom de flexibla kullagren tar upp eventuella toleranser.

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera