Modul-System bygger ut fabriken i Mullsjö

Modul-System bygger ut fabriken i Mullsjö

-

Modul-System bygger ut fabriken i Mullsjö på nytt för att möta mycket stark efterfrågan från kunder i flera segment och på flera marknader.

Modul-System, en av världens ledande tillverkare av inredning och tillbehör till lätta lastbilar är just nu i en mycket stark expansionsfas.

Bakgrunden till expansionen som sker i stort sett på samtliga marknader är ett brett och innovativt produktutbud riktat till både elfordon och dieselfordon inom lätta lastbilssegmentet, samt ett uppdaterat och brett sortiment av produkter till budbilar. I tillägg till nya produktlinjer har Modul-System också utvecklat ett digitalt viktsystem samt en telematikplattform som knyter ihop byggnationen och användandet av lätta lastbilar så att kunden kan följa hur fordonen används och var de befinner sig i realtid.

 

 

Modul-Systems nya tillbyggnad är klar att sättas i bruk runt årsskiftet 2021/2022 och är den tredje utbyggnaden av Modul-Systems fabrik under de senaste fyra åren. Modul-System erbjuder sina kunder premiumprodukter med fokus på låg vikt, hög lastkapacitet samt säkra montage med fokus på högsta möjliga trafiksäkerhet. Modul-Systems produkter kan levereras till kund antingen förmonterade eller icke förmonterade. Modul-System kan leverera produkter på mycket kort tid från beställning till leverans.

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera