Kom och träffa Modul-System på EBR Metod- och maskindagar

Kom och träffa Modul-System på EBR Metod- och maskindagar

-

 

I monter 1:11 på området ”Fordon & utrustning” finner ni Modul-Systems monter där vi har fokus på att visa upp våra lösningar till såväl el-transportbilar som vanliga transportbilar. Ni kommer även att kunna se vårt telematiksystem inklusive vårt digitala viktsystem in action.

Sedan många år tillbaka arrangeras EBR Metod- och maskindagar vart fjärde år. År 2022 går evenemanget av stapeln 17–20 maj i Eskilstuna. På EBR dagarna kan du ta del av det nya och mest intressanta på marknaden för elnätsföretagen. På EBR Metod- och maskindagar får du både umgås med den senaste tekniken och alla dina kollegor på elnätsföretag från hela landet. Mässan är enbart öppen för företag i branschen och som deltagare måste man anmäla sig i förväg.

EBR Metod- och maskindagar är ett unikt branschevenemang för elnätsföretagen där både nya och beprövade metoder, maskiner, verktyg och material visas upp utomhus på åtta visningsstationer. I lugn takt får du under två dagar ta del av demonstrationer och själv ”känna på” det som visas.

Ses där!

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera