Fordonsutrustning till ID. Buzz Cargo

Fordonsutrustning till ID. Buzz Cargo

-

Modul-System levererar inredning till Vattenfalls senaste el servicebil Volkswagen ID. Buzz Cargo.


Utrullningen av nya elfordon går fort och en modell som spås bli en storsäljare är Volkswagens nya transportbil ID. Buzz Cargo. Den första kunden i Sverige som Volkswagen levererat ID Buzz Cargo till är Vattenfall som ska testa ett antal fordon under 2022 och 2023.

 

Modul-System har tillsammans med sin samarbetspartner Bilbyggarna på Wallhamn levererat både fordonsinredning och en helt ny produkt, nämligen Modul-Systems elektriska värmare som är utvecklad för just elbilar. Bilbyggarna har även utrustat bilen med solceller på taket som laddar det extra batteriet som i sin tur driver tillbehören på bilen bland annat en LPS från Clayton Power. Just nu rullar den första provbilen ut på vägarna och vi ska gemensamt med Vattenfall och Bilbyggarna följa upp hur den nya elbilen och våra produkter fungerar tillsammans.

Bilderna på den färdiga bilen har tagits av Volkswagen Sverige. På bilderna är det Vattenfalls Fordonschef Erik Nolberger och Volkswagen Sveriges Key Account Manager Joakim Höög vid leverans av bilen hos Volkswagen handlaren Söderbergs i Nyköping. Bilderna är publicerade med deras godkännande.

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera