Fordonsmontör? – Börja jobba på Modul-Systems verkstad i norra Stockholm

Fordonsmontör? – Börja jobba på Modul-Systems verkstad i norra Stockholm

-

Är du sugen på att jobba hos marknadsledaren Modul-System? Isåfall är det nu du skall börja hos oss.
 
Vi har under många år arbetat intensivt med att utveckla det bästa sortimentet till lätta lastbilar och vi kommer aldrig bli färdiga men vi har kommit en bit på vägen. Är du van vid att jobba med fordonsel, tekniskt avancerade byggnationer, kranbyggnationer och mycket annat som vi gör på vår verkstad i Kista är vi väldigt intresserade av att träffa dig. Våra kollegor på Modul-Systems fabrik strax utanför Jönköping skickar färdigmonterad inredning till oss för slutmontage och vi har flera duktiga kollegor som förbereder kundbilarna med vårt eget lättviktsgolv och inklädnad.
 
Stockholm och Mälardalen är en mycket expansiv region för Modul-System och vi dubblar vår verkstadsyta i Kista våren 2022 samt kompletterar vårt säljteam med flera hungriga kollegor. Är du intresserad av att jobba i teknikens framkant med de bästa verktygen och de mest engagerade kollegorna kan detta vara en riktigt bra match. De kraven vi har på våra kollegor är höga men i gengäld skapar vi en bra arbetsplats med högt i tak och en kundorienterad kultur.
Vi tror att du är i ålder någonstans mellan 25-50 år och har en relevant bakgrund från skogsmaskiner, grävmaskiner, tunga fordon eller påbyggnation. Vårt team i Kista består av hungriga kollegor som behöver bli fler. Vi erbjuder fräscha lokaler, bra villkor och en roll med stort eget ansvar.
 
 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera