Modul-System expanderar i Stockholm

Modul-System expanderar i Stockholm

-

Modul-System expanderar i Stockholm med fördubblad verkstad, fler fordonsmontörer och flera nya säljare 

Modul-System är just nu inne i en mycket expansiv fas drivet av många nya produkter och tjänster som mottagits väl av kunderna. Det är flera olika produktgrupper som just nu har stark efterfrågan:

 

Modul-Express, Modul-Systems sortiment för budbilar där fler och fler budbilsföretag är intresserade av att effektivisera sina rutter och grundligt gå igenom hur bilarna lastas. Här har Modul-System ett brett och mycket effektivt sortiment av fällbara hyllor, öppningsbara mellanväggar, extra säten, lastnät och mycket mer.  

Modul-Connect, Modul-Systems el- och tjänstesortiment med bla. vårt eget digitala viktsystem har blivit en succé och med många nya tjänster som integreras, senast interface till Eberspächer värmare och kundanpassad telematik ser framtiden ljus ut.
 

Modul-Floor, Modul-Systems patenterade lättviktsgolv som är specialanpassat för elfordon har mycket goda viktegenskaper samt hög trafiksäkerhet vid installation av inredning och annan utrustning i skåp. Dessutom är golvet snyggt och lyser upp arbetsbilen.

 

I norra Stockholm, Esbogatan 7, har Modul-System sedan många år tillbaka sitt säljkontor för Stockholm samt en stor verkstad med gott om plats för kundbilar och ett fint showroom. För att möta upp efterfrågan inom samtliga segment gör Modul-System nu en långsiktig satsning på att renovera verkstaden och komplettera teamet med fler kollegor.

 

Just nu söker vi både säljare och fler fordonsmontörer till verkstaden.

Välkommen med din ansökan.

Fordonsmontör? Börja jobba på Modul-Systems verkstad i norra Stockholm - Sollentuna - Modul-System HH AB - Blocket Jobb

Är försäljning din grej? Börja jobba som Säljare hos Modul-System i norra Stockholm - Sollentuna - Modul-System HH AB - Blocket Jobb

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera