Modul-System söker nya samarbetspartners på fler orter i Sverige

Modul-System söker nya samarbetspartners på fler orter i Sverige

-

Modul-System är en offensiv leverantör av fordonsinredning och tillbehör till lätta kommersiella fordon och specialfordon. Vi har under flera år investerat tungt i både nya produkter och tjänster. Flera av dessa produkter och tjänster är redan framgångsrikt lanserade, andra kommer att lanseras under 2022 och 2023.

Några av de produkter som visat sig addera mycket kundvärde är vårt sortiment inom budbilssegmentet Modul-Express där vi hjälper kunderna att packa bilarna med mer paket per körning och smartare för att kunna leverera mer gods per dag, korta ner tiden per stopp och på så vis öka lönsamheten men även minska antalet körningar.

En annan produktgrupp som också befinner sig i en tidig tillväxtfas är vårt Modul-Floor sortiment, detta sortiment har fokus på att minska vikten på golv och inklädnader i arbetsbilar som traditionellt tillverkats i plywood med relativt hög vikt. I tillägg till lägre vikt ökar vi trafiksäkerheten med säker infästning och ett mer tidseffektivt montage. För elbilar är denna typ av lösning att rekommendera då det är förenat med livsfara att borra i en elbil och det finns även stor risk att bilen skadas om man borrar i både golv och kaross.

Inom produktgruppen Modul-Connect har vi samlat Modul-Systems elsortiment med arbetsljus, inverters, värmare och liknande produkter. Här finns också Modul-Systems digitala viktsystem som gör att man kan se hur hårt bilen är lastad i realtid och i både vikt och procent. Vi har även börjat integrationen av fler tjänster såsom styrning av Eberspächer värmare och mer tjänster kommer lanseras fortlöpande. 

Andra produkter som också utvecklats av Modul-System och mött bra respons från kunder är vårt eget takräckessortiment där vi kan integrerar arbetsljus i takräcket, Modul-Systems egna mellanväggar för ökad trafiksäkerhet, rörboxar med mera.

I Sverige arbetar Modul-System med Återförsäljare och Påbyggare i kombination med våra egna verkstäder i Kista/Stockholm, Mölndal/Göteborg och Mullsjö/Jönköping över i stort sett hela landet sedan mer än 50 år tillbaka. Med de nya produkterna och tjänsterna vi lanserat ser vi ett kraftigt ökat behov av att bredda vår distribution och om ert företag är intresserade av att samarbeta med Modul-System är ni välkomna att skicka in en intresseanmälan. Läs mer här.

 

 

Webbplatsen använder cookies.  Läs mer

Acceptera